local-stats-pixel fb-conv-api

«Barnard» - superauto no Dienvidāfrikas4

4 0
Asociācijas, kas veidojas dzirdot vārdu «Barnard», vismaz pagaidām, noteikti nelīdzinās asociācijām ar tādiem nosaukumiem kā «Zonda», «Koenigsegg» vai «Veyron». Tomēr ļoti iespējams, ka šis Dienvidāfrikā radītais superauto drīzumā pilnvērtīgi piebiedrosies Eiropiešu elitei.

Auto ir konstruēts un uzbūvēts Dienvidāfrikā un pilnībā atbilst superauto parametriem. Paātrinājums no 0-100 km/h mazāk kā 4 sekundēs un maksimālais ātrums vairāk kā 300 km/h. «Barnard» plāno uzbūvēt arī modifikāciju, kas spētu sasniegt 400 km/h atzīmi, tomēr kā atzīst auto izstrādātāji tad maksimālais ātrums taisnē neesot viņu pašmērķis.

Automašīnas idejiskais autors ir Kriss Barnars, kurš ir kaislīgs izturības sacīkšu cienītājs un vienmēr ir sapņojis uzbūvēt Lemānas sacīkstēm piemērotu auto. Un tieši tā arī ir, lai gan «Barnard» ir pilnībā piemērots koplietošanas satiksmei, tomēr tam nav ne stūres pastiprinātāja, ne bremžu pastiprinātāja, ne ABS. Šim auto nav pat elektrisko logu pacēlāju.

Toties šim auto ir pilnībā no kompozītmateriāliem izgatavota virsbūve un no augsto tehnoloģiju sakausējumiem izgatavota piekare. Lai uzlabotu auto aerodinamiku, tam ir pilnībā gluda apakša, pamatīgs aizmugurējais difuzors un milzīgi izgriezumi priekšējo riteņu arkās.

Automašīna izgatavota par idejisko paraugu izmantojot «Porsche 962», un arī automašīnas dzinējs ir no leģendārās vācu kompānijas. V8 dzinēja ar diviem turbokompresoriem jauda ir 617 zirgspēki, taču to vēl ir iespējams būtiski palielināt. Turklāt automašīna ir konstruēta tā, lai to būtu iespējams pielāgot arī citu ražotāju dzinēju izmantošanai.

Pirmās automašīnas pircējiem varētu tikt piegādātas jau gada vidū.

4 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
izskatās pēc betmen auto :D
0 0 atbildēt
Piekrītu. Tikai kautkāda v.2 versija. emotion
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
tipisks negera auto melns un ne sud% nevar redzet!
0 1 atbildēt