local-stats-pixel fb-conv-api

BMW nozīmē12

62 2

"Bring Me Women"

Pēc kāda vācu auto žurnāla aptaujas, ir noskaidrots ka vīrieši vecumā no 20-50 gadiem kuriem pieder bmw ar sexu nedēļā nodarbojas vairāk nekā jebkuras citas markas īpašnieki.

 

BMW īpašniekiem ir vairāk sexa nedēļā pat nekā poršē īpašniekiem. aptaujā piedalījās 2253 vīrieši vecumā no 20-50 gadiem un atklājās, ka BMW vadītāji vidēji nedēļā ar sexu nodarbojas 2.2 reizes bet poršē īpašnieki tikai 1.4.Cilvēki, kuriem pieder audi ar sexu nodarbojas 2.1 reizi nedēļā, tiem kuriem vw 1.9 reizes nedēļā, tiem kuriem fords 1,7 reizes un tiem kuriem mersedes tikai 1.6 reizes. 

62 2 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 12

0/2000

ZOmg, shitas jaanosuuta vienam pazistamam chalim, kuram ir Bembis bet meitenes vispaar nau. :D

6 0 atbildēt

Labākā mašina ever :)

2 0 atbildēt

un 60% no tiem pārspīlē

1 0 atbildēt

tajā 2. bildē - nu ar X5 nebūs līdzēts... pašam ar Evo nācās vienu ziemā vilkt ārā no kupenas... kā džipi - huiņas, kā pilsētas cruis*bīlis - labs ;)

1 0 atbildēt

Un es visu laiku domāju, ka BMW - Business, Money and Women emotion

1 0 atbildēt

"Pēc kāda vācu auto žurnāla aptaujas..." tātad teorētiski tā aptauja atspoguļo datus par Vāciju. Neuzskatu, ka auto markai būtu kāds sakars ar gultas dzīvi. Auto marka ir auto marka - protams, ne slikta, bet ne arī kādā mērā izceļama un glorificējama.

Piemēram, ar kādu marku pārvietojas lielie drāzēji itāļi vai franči? Atbilde - ar kādu necilu Fiat, Reno vai Peugeot :) Gribu akcentēt to, ka auto marka ir tikai tāda sīka īpatnība tajā visā, un tas ir tikai statistikai. Visu izšķir cilvēka uzskati un (arī) viņa nacionālā piederība. :)

1 0 atbildēt

BMWPower emotion

1 0 atbildēt

bmw vadītāji var teikt daudz ko.

0 0 atbildēt

Nu šaubos jau nu gan, ka mašīnai butu kāda nozime taja, cik daudz sexa ir cilvekam (iznemums varetu but Bugatty Veyron - ar to gan varetu mierigi visādas mantkārīgas dūdiņas izcelt) :D:D:D

0 0 atbildēt

kā to saprast,sekss 2.1 reizes nedēļā :D? 

0 2 atbildēt