local-stats-pixel fb-conv-api

BMW X5 Security Plus9

21 0
Kompānija “BMW” izgatavojusi bruņoto versiju apvidus automobilim “BMW X5”, kas ieguvusi nosaukumu “Security Plus”. Bruņotā versija sagatavota pēc Eiropas standarta VR6 un ļauj pasargāt pasažierus kā no pistoļu, tā arī Kalašņikova automāta (AK-47) šāvieniem. Šāds aizsardzības līmenis nodrošināts, pateicoties izturīgam tēraudam, 22 mm biezam stiklam ar speciālu pārklājumu un virsbūves šuvju hermetizācijai.
Tā kā bruņotais “BMW X5 Security Plus” ir ievērojami smagāks par apvidnieka standarta versiju, inženieri pastiprinājuši balstiekārtu un uzstādījuši spēcīgākas bremzes. Tāpat automobilim ir komunikācijas sistēma, kas pasažieriem ļauj sazināties ar ārpusē esošajiem cilvēkiem ar mikrofona un skaļruņu palīdzību. Vēl tam ir aizmugures un sānskata video kameras, kā arī speciālas riepas, kuras caurdurot var nobraukt 150 kilometru distanci ar ātrumu līdz 80 km/h.
Bruņotais apvidus automobilis aprīkots ar 4,8-litru V8 benzīna dzinēju, kas attīsta 355 zirgspēku jaudu. No vietas līdz 100 km/h masīvais bruņu transportieris spēj paātrināties 8,2 sekundēs, bet tā maksimālais braukšanas ātrums elektroniski ierobežots pie 180 km/h atzīmes.
21 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
viņam gan jau ir kaut kādi supervieglie stikli
3 0 atbildēt
Nu ja es butu kads mafijas krusttēvs gan jau ka pasuutiitu :D
1 0 atbildēt
ar AK-47 var izšaut cauri dzelzceļa sliedei..... un taadai mašiibai 22 mm stikli nav, pirmkaart vini sver nenormaali, pats straadaaju stikla dizainaa un zinu ka 10 mm stikla kvadraats sver ~ 26 kg tad padomaajiet pashii
1 0 atbildēt
Repši tādā vizinās pēc nodokļu paaugstināšanas
1 0 atbildēt
Blje man taadu wajag... emotion
0 0 atbildēt
BMW man patīk Tik kruta!
0 0 atbildēt
Tikai briinos ka nav toneetie stikli
0 0 atbildēt
par maz bilžu!!!!!!!!!!!!!!!!!! gribu taadu
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt