local-stats-pixel fb-conv-api

Automobiļi, kurus pārdod uzreiz pēc nopirkšanas!9

100 1

Lai noskaidrotu globālas lietas, vērā var ņemt tikai globālus tirgus. Piemēram Ameriku, kur gadā pārdod tik daudz jaunus automobiļus, cik pie mums visas neatkarības laikā. Daudz maz situētās valstīs cilvēki pērk jaunus automobiļus, brauc cik tīk un, ātrāk vai vēlāk atkal pārdod.

Kur paliek mazlietotie amerikāņu automobiļi? Ļoti liela daļa tur pat Amerikā, jo arī studentiem un bezpajumtniekiem ar kaut ko taču jābrauc. Lūk arī noder pāris gadus vecie pārpalikumi. Daļa aiziet metāllūžņos, vēl daļa Kubā, Meksikā un līdzīgās vietās. Un, protams, sadauzītie automobiļi nonāk pie mums kā jauni un vēl ar garantiju.

Amerikāņu kompānija iSeeCars gribēja noskaidrot no kādiem jauniemautomobiļiem cilvēki grib tikt vaļā visātrāk. Lai to izdarītu, viņi izgāja cauri 24 miljonu vienību garam sarakstam un atlasīja tos braucamrīkus, kurus gada laikā cilvēki pārpārdod ne mazāk kā 50 000 eksemplāru lielā skaitā.

Tad, no pāri palikušajiem, radās saraksts, kuras markas un modeļus visvairāk pārdod jau pirmajā ekspluatācijas gadā. Tāds nu izskatās šis iSeeCar izveidotais sarakstišņš! Interesanti… Kāpēc viņi pārdod galīgi jaunus auto, ko paši izvēlējušies?

BMW 3-Series – 8,0%;
BMW 5-Series – 7,1%;
Mercedes C-Class – 6,1%;
Nissan Versa Note – 4,0%;
Dodge Dart – 3,9%;
BMW X3 – 3,9%;
BMW 4-Series – 3,9%;
Mercedes E-Class – 3,9%;
Chrysler 200 – 3,8%;
Subaru WRX – 3,3%;
Nissan Versa – 3,2%.

Nissan Versa ir kaut kas ļoti līdzīgs mums zināmajam Nissan Note… Pārējos modeļus mēs vairāk, vai mazāk pazīstam paši! Un neaizmirstiet iesoļot AUTODROMS, kur vienmēr ir milzum daudz interesanta par un ap auto!

100 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.autodroms.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Tur kaut kas nav tīrs.  emotion 

2 0 atbildēt

Subaru WRX  emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Tādā ziņā, ir par ko padomāt ...

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Ziniet ko es domāju ? Neko nedomāju . Es pat tiesības netaisos likt .
0 0 atbildēt

Patiesībā BMW nu galīgi nav tas auto, kura modeļus ir vērts atcerēties. Bet speciāli TEV atvainojamies, jo tīri tehniski sajaucām vietām! emotion

0 0 atbildēt

Labs Raksts emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt