local-stats-pixel fb-conv-api

Autokross. Latvija, Ikšķile 1996. gadā! (video)2

Tagad Jums ir iespēja redzēt kā autokross izskatījās 1996. gadā. Tajos laikos vēl nebija zem vārda "autokross" rakstīts "naudas sports". Principā, visi braucēji, kurus redzēsiet video, vairāk vai mazāk viņi savus bagijus ir taisījuši paši.
90'os gados Latvijas autosportistam sacensības bija kā ikdiena, jo visu nedēļu taisi un nedēļas nogalē brauc uz "gonku".Un tad, kad pienāk ziema,  ir pārtraukums un visi braucēji mēģina savu "ugunskrēslu" sagatavot vēl jaudīgāku, ātrāku un labāku nākošajai sezonai. 
Runājot ar kādu vecu autosportistu, viņš teic: "kādreiz uz gonku varēju aizbraukt ar pieciem latiem kabatā,ja bagijs  nobrauca gonku bez kreņķiem varēja pieliet degvielu un labi paēst kafejnīcā. Tagad lai aizbrauktu kaut pāris reizes gadā normāli uz autokrosa sacensībām, kā skatītājam, vajag uz katru gonku vismaz 30 ls, kopā ar ģimeni bez 100 ls nav tur ko darīt."
Mūsdienās autokross ir iespadīgs, bet nav tik interesants kā tajos laikos. Tad tam visam bija vairāk emociju un pārdzīvojumu, tagad autosportisti, liela daļa ir "biezie", kuri nemāk braukt, bet tikai bļauj uz saviem mehāniķiem.es domāju tas mūsdienās attiecās uz daudzām jomām.

Tagad lūdzu skatieties video! emotion


4 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Trases vietā tagad ir dziļa dziļa bedre!
1 0 atbildēt
TABAGO X, tur tagat kā poku pilsēā izskatās
0 0 atbildēt