local-stats-pixel fb-conv-api

Autokross 27.08.20172

106 0

Svētdien Smiltenē, Tepera trasē tika aizvadīts Latvijas autokrosa čempionāta pēdējais, sestais posms. Sešās čempionāta klasēs zināmi pieci uzvarētāji. Intriga Open 4500 līdz ar lietuvas braucēju pievienošanos. Interesanti sastāvi smago auto cīņās.

Aizraujošā finālā startā uzvar Spīķis, dodoties pamatīgā atrāvienā no sekotājiem. Sekotāji - Bogens, Kārkliņš, Ošs, Zembergs un pārējie aizvada cīņas savā starpā. Situācija stabilizējas, kad Bogens tiek prom no konkurentiem, un sāk ķert Spīķi. Kārkliņš sāpīgi uzlec mazajā tramplīnā, pārsitot dzesēšanas sistēmu. Neskatoties uz pamatīgiem tvaika mutuļiem Ritvars turpina pakaļdzīšanos.

Tikmēr Spīķa mašīnai pārplīst pakaļējā riepa. Bogens to izmanto un drīz tiek Jānim garām. Rūdolfs uzvar un kļūst par čempionu! Kārkliņš tiek garām Spīķim, taču dzesēšana neļauj noturēt pozīciju - finišā Jānis otrais, Ritvars trešais, Ošs ceturtais. Sezonā aiz Bogena Kārkliņš un Ošs!

Dramatiskā cīņā Jeršovs sasniedz titulu. Uzvarējis startā, Ints kontrolēja braucienu, līdz brīdim, kad plīst Jeršova mašīnas riepa! Pēdējos divos apļos Kozlovskis dara visu iespējamo, lai uzvarētu un kļūtu par čempionu. Pāris reizes Jānis pat ir priekšā Jeršovam, taču uz pārāk liela ātruma rēķina - Jeršovam izdodas atgūt pozīciju, uzvarēt, un kļūt par čempionu!

Daži foto mirkļi null

106 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Kūpošais OPEL bija labs, kūpēja kā traks, bet cīnījās līdz galam emotion

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt