local-stats-pixel fb-conv-api

Audi vs BMW16

11 3
Jau izsenis dažādi autoražotāji savā starpā apmainās ar laipnībām uz reklāmas stendiem. It sevišķi tas ir jūtams starp Audi un BMW. Mēs atminamies šo reklāmu sēriju, kur sākotnēji BMW apsveica Audi ar Dienvidāfrikas gada auto titula iegūšanu, parakstoties kā From the Winner of World Car of the Year 2006. Tam sekoja Audi apsveikums BMW šai sakarā, parakstoties kā From the Winner of Six Consecutive Le Mans 24 Hour Races 200-2006. Galu galā Subaru arī nolēma nestāvēt pie ratiem un apsveica Audi un BMW ar uzvaru skaistumkonkursos. Piebilstot, ka apsveikums ir no 2006. gada labākā dzinēja ražotājiem. Nākamais dublis bija Maskavā. Audi izvērsa reklāmas kampaņu, kurā lika uzsvaru uz to, ka beidzot ir rusificējuši savas GPS navigācijas interfeisu un tagadiņās savu dzimto pilsētu var apgūt dzimtajā valodā. BMW ilgi nelika gaidīt un ekspromtā izveidoja kampaņu ar saukli Kamēr citi tulkoja navigāciju, mēs esam radījuši labāko dzinēju pasaulē. Tagad jaunākais hīts šai sakarā gan nav starp Audi un BMW, bet gan starp Audi un kādu ASV auto dīleri un ir redzams te. Uz Audi plakāta rakstīts Tavs gājiens, BMW, norādot uz to, ka viņi ir spēruši kārtējo soli un apsteiguši BMW ar savu jauno A4. Uz ko vietējais BMW dīleris aši aši blakus uzlika reklāmas plakātu ar sav kantori, BMW bildi un uzrakstu Šahs un mats.
11 3 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000
abi labi :D
7 2 atbildēt
patiik audis brauc ar audi, patik bembis brauc ar bembi :) ko tur nesprast? kko gudris dirst var visi... vnk shaat apppp.... audi bmw salidzinashana vairs nav modee... vismaz normaalaas valstiis ne.. bet mums jau nedalec...
5 1 atbildēt
ltniksgt da labi R8 ir suds pasaki cik vini jau ir nodegusi un pasaki man cik M3 ir nodegusi ?
6 3 atbildēt
bmwz4 >>>> ar cik z4 bembjiem jau esi izbraucis ?? Cik noprotu baigais bmw, fans esi, ja lechii, kaa traks, turklaat tev manupraat ir utveres trauceejumi :D
3 0 atbildēt
Labs! Itsevišķi pirmais, Subaru tik skaisti un patiesi nolika divus lielībniekus.
4 2 atbildēt
Čaļiem tač arī vajag kaut kādu jautrību...
3 1 atbildēt
bebis, tu mums te spokos BOMZU Filosofiju taisi :D smielligs tu esi :D taaka daunis
3 1 atbildēt
Kā man patiik šitaadus komentaarus palasiit :D noreekties vnk.. :D Gudrīšu bars..Cik cilveeku tik arii būs viedokļu.
2 2 atbildēt
PIzgets, shitie, kari jau , Man bla Opelis patiik, :)) KK murgs, kaa var nolikt, bembis, taads audis shitaads, katram savi plusi un miinusi, a tie kas te kk lechiii, ir mazi pidarasinji, bez tiesiibaam, ja arii, kaadam no vinjiem ir tiesiibas, tad, ne uz ilgu laiku :D
3 3 atbildēt
ltniksgt komentārs 2009-07-30 14:56:30 ne nu ritigs klauns,paradi kaut vienu bmw kas ir 80 gados un tagadejo dizainu ka tur kaada lidziba?
1 1 atbildēt
ir ir audi bijis labaks,ka tik ne ari,paradijies kautkads R8 un Rs jaunie modelji nu ir labaks kaa tad,par to jus varat vien sapnot ka audi labaks!
4 5 atbildēt
Eu avatarsEu
Audi ir un paliek labakais emotion ne velti viņi pagajušo gadā beidza ar peļņu emotion
2 6 atbildēt
kur tu rāvi R8 salīdzinājumu, ir tikai A4 very very old A4 (1995) owner
2 6 atbildēt
Audi da best emotion
2 7 atbildēt
eu stulbeni forshi brutaali paarkopeet rakstu no http://laacz.lv/2009/04/14/audi-vs-bmw/ ??? pat ar savu roku nevar virsrakstu uzrakstiit!! Copy/Paste. visi kas piekriit nokopee un uzbombii sheit to pashu!
1 7 atbildēt
eu stulbeni forshi brutaali paarkopeet rakstu no http://laacz.lv/2009/04/14/audi-vs-bmw/ ??? pat ar savu roku nevar virsrakstu uzrakstiit!! Copy/Paste. visi kas piekriit nokopee un uzbombii sheit to pashu!
1 7 atbildēt