local-stats-pixel

Audi R10 Concept V10 Supercar30

135 4

23 gadus vecais zviedru students Marouane Bembli ir atbildīgs par šo futūristisko Audi R10 projektu, kur ir cerības, ka viņa modelis turpmāk aizvietos Audi R8.

Uzstādītais 5.2L V10 dzinējs attīsta 525ZS jaudu ar maksimālo griezes momentu 391 lb-ft un maksimālo ātrumu 196 mph, kā arī auto svars ir vien tikai 1200kg.

Lūk ko saka pats Marouane Bembli:

‘I’ve designed what I believe will be Audi’s new supercar, the R10′, says Bembli. ‘It features a mid-mounted V10 engine and a dry weight of 1200kg. I hope you like it!’

Reklāma
Reklāma
135 4 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 30

0/2000

ĀĀĀ zvērs! +++

9 1 atbildēt

izksatās ka būtu izbēdzis no filmas Tron legacy :D

7 0 atbildēt

Pa Latvijas ceļiem ar tādu būtu grūti pārvietoties xD emotion

2 0 atbildēt

100 % , ka vinsh nemaz neiznaaks ! emotion

2 1 atbildēt

labs auto, tikai jumts izskatās par zemu un mašīna ir pārāk plata..

++

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

no priekšas vēl ok, pieņemams, bet nu no sāna un aizmugures, preteklis emotion

0 0 atbildēt

kurš viņā ielīdīs izņemot Ričardu Hemmondu?

0 0 atbildēt

Coyotelv pec taviem komentariem spriezot liekas, ka tev butu tie 15, jo normals, pieaudzis cilveks ta neruna. :) Ka saka - par gaumi nestridas, tadel samierinies.

0 0 atbildēt

man patīk

0 0 atbildēt

Izskatās pēc R8 tik virsbūve mazliet platāka.

0 0 atbildēt

Vadītājam vieta tur vispār ir? O.o

0 0 atbildēt

Dinamika kā raķetei, bet ceļa pārskatāmība kā tankā un, spriežot pēc svara, virsbūve izgatavota no papīra. Šitādam parktisks pielietojums iedomājams tikai īpaši specializētā trasē un, pat tad, ar ļoti augstu bīstamības pakāpi!

0 0 atbildēt

Nujā, koncepts

0 1 atbildēt

Degvielas kapsēta :(

0 1 atbildēt

tizls emotion

nemaz nepatīk 

1 3 atbildēt

Cerēsim, ka tas nenotiks, jau pieriebies ka auto industrija iet uz kaut kādu ''space ship nerd'' sūdu, klasika > this.

3 5 atbildēt

sis laikam tagad ir mans sapnu auto. tik skaisti izliekumi,ak dievs!!

1 4 atbildēt

emotion ļoti ceru ka šitas preteklis ari paliks ka koncepts - datorgrafika.. liekas ka normālie auto dizaineri un inženieri ir auzgājuši pensija vai jau miruši - viņu vieta nak kautkādu datornūģi kas safanojušies par visādiem star wars un citam debilam lietam - kā šis students,  un tagad caur auto industriju mēgina piepildit savus slapjos sapņus.. bet ka daudzi tagad saka - musdinas vairs nav mašinas, bet gan transportlīdzekļi.

   

vienmēr ir licies ka bugatti veyron ir vnk  reāli neglīta mašina.. salidzinājumā ar šo izdzimteni bugatti ir skaistulis emotion kam šitāds kroplis vispār var patikt? noliferiem  kam patik dzīvot fantāzijas jo viņu reālā  dzīve ir pārāk nožēlojama?? tādiem nūģiem jāsaka lai beidz vienreiz kropļot autobūvi! Nūģi + mašinas ir divas nesavienojamas lietas, gan auto projektēšanā, gan auto vadīšanā ... runājot par projektēšanu šeit šis bildes ir pierādijums ko viens āksts izdarijis.. Ja nepatik mašinas , lai sēž savās tumšajās istabas un turpina fanot par komiksiem un NASA atklājumiem  nevis ņirgājās par mašinām.

3 8 atbildēt

nu un kas tur īpašs??? Avus Quattro apspēlēšana......

0 8 atbildēt