local-stats-pixel fb-conv-api

Audi A8 Executive20

Sveiki Spoki.

Kārtējais raksts no manas auto kolekcijas, uz doto mirkli pēdējais spēkrats manā garāžā ( 2018.10.26 ).

Vēlāk būs paplašinājums.

Kā vienmēr, apkopošu pāris attēlus, uzrakstīšu pāris privilēģijas un spēkrata labumus, tai skaitā arī mīnusus.

71 1 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Interesants raksts. emotion  Pastāsti par dzinēju un kārbu varbūt  emotion 

2 0 atbildēt
Tev ir vismazāk nokomplektētā versija jeb parastais A8 un nav nevajag teikt, ka baigais trūkums ar ekstrām. Lux klase arī mēdz būt mazāk nokomplektēta un full! Atrodi un pameklē tā paša gada A8, ar vispilnāko kompektāciju, un tad jutīsi atšķirību! A8L ir gaumes lieta - vairāk vietas starp stūri un sēdekli nebūs! Un nopērkot A8L - vēlēšanās būs sēdēt aizmugurē!! Par max ātrumu - ja steidzies uz debesīm - veiksmi, tikai brauc viens un nepaķer vēl kādu!!
2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 Noņem hromu. Uztaisi Black Edition emotion 

2 1 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Godīgi sakot.. Pie kājas visi tie knifiņi... Es domāju ka autoram arī8 baigi neintresē, ne cik tas auto rij, ne cik kilometrus viņš ar šo auto varēs nobraukt pēc tā nopirkšanas.. Ja cilvēks pērk šādu auto, tas ir drīzāk pēc principa patīk, un viss... Dzīvojam vienreiz, godīgi sakot ja man būtu lieka naudiņa, es ar vis drīzāk nopirktu lielu auto, vienalga kādu, bet tādu kurš sirdij tīk.. Tiesa uz Dzinēju neskopotos, pirktu ar lielu un rijīgu..Bet tas atkal ir gaumes jautājums...

Autors malacis, ka var sakapāt šādai kutiņai..

1 0 atbildēt

Njemama

0 0 atbildēt

Vispar tiesi sitais auto ir 6 gadus un 1 menesi vecs un nobraukums pie pedejas tehniskas jeb MOT bija  105.907 judzes, kas ari principa atbilst tam ko tu saki, bet cela nodoklim ir jabut £230, ka ari teisi sim auto vins jau gadu nav maksats ! Ierobezojumam vispar butu biji jabut pie 250km/h, un to jebkurs normals cipotajs nonems ! Bet vispar jau ieprieks mineji, ka tev jau sen bija A8 ar 4.2 beznina dzineju bet sis ir 3.0dizelis. aaa un mersis tak labak iet par to audi, kaut kas atkal te neiet kopa!

1 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt
Sūda raksts nevienam neinteresē
2 3 atbildēt