local-stats-pixel fb-conv-api

Audi 8024

125 10

Tā kā pats esmu auto entuziasts, it īpaši Audi 80 entuziasts, nolēmu uztaisīt šo rakstu. Informācija laika gaitā tika iekrāta un analizēta, papildu tam, ieguvu savā īpašumā audi vēstures grāmatu, protams vācu valodā, bet tas nelika man bīties šo to iztulkot un protams pievienot manu viedokli. Pats arīdzan mācos uz autoinžinieri, uz pusslodzi strādāju servisā un pāri vēl paliek laiks krāmēties ap savu Audi S2. Domāju ka mans viedoklis Jums arī šķitīs interesants. Tā kā tas ir mans pirmais raksts šeit, lūdzu sakat, ja kaut kas šķita nepareizi izdarīts. Patīkamu lasīšanu!

Reklāma
Reklāma
Reklāma
125 10 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 24

0/2000

Piedod ludzu, bet daudzos punktos tu pilnigu huinju uzrakstijis emotion

9 1 atbildēt

Pilnīgi slima suņa murgi...Braucu ar b4 jau nezin cik gadus-noskrējiens jau 320 000 un nekāda lielāka vaina par sailentbloku maiņu neesmu piedzīvojis-autors liekas no citas pasaules.Kāda motortelpas nemazgāšana-muļķības pilnīgākās,mazgāju ar augstspiedienu regulāri un nekāda problēma.Signalizācija,sikretka,diodes man viss ir-brauc un bēdu nezin,kāda vēl izļogāta kulise-iekāp 2,3ajā golfā tad salīdzini.Pilnīgi nekompetents ''gudrais'' mehāniķis rakstu uzcepis-PILNĪGAS MUĻĶĪBAS!!!!!!!!!!!!!!!!

8 2 atbildēt

Paldies.

Bet īsti neticās, ka Audi ir tik smagas problēmas, it sevišķi ar rūsēšanu, kaut kā to neesmu dzirdējis.

Par Audi zinu ļoti maz, bet ja šī tiešām ir taisnība, tad Audi kkā vairs negribās.

Tā vismaz liekas, kad tiek uzskaitīta virkne ar problēmām, kas ne mazums ir arī citiem auto. :D

5 0 atbildēt

nu nezinu gan vai audi ir tik daudz problēmu.  lkm Tev tāds sliktāks pagadījies ;)

4 0 atbildēt

Protams, ka veco gājumu audi būs sliktā stāvoklī, bet tad kura mašīna nebūs?

Pašam ir 99. gada A6. Protams, ka arī saskaros ar sīkumainām problēmām, bet ja mašīnu kopj laicīgi, tad nekādu grandiozo problēmu arī nebūs. A tas ka eļļa plūst no dažādām vietām, tas ir 99% mašīnām kas vecākas par 10 gadiem. Un tā nemaz nav tik liela problēma.

Lai gan ja paskatās uz to pašu laiku bembjiem, kuri tik ļoti visiem patīk... Audi vispār ir taisīts no zelta :D   Mašīnā eļļa jālej un ik pēc aptuveni 10 000 kilometriem jāmaina. Bembis to problēmu nedaudz izbēg. Viņš kaut kādā veidā to eļļu rij brutālā daudzumā. Ja tu nepielej pa kādam litram eļļas ik pēc 2 000 tev viņa tupa beidzas un pēc tam vairs nepaliek ko mainīt. :D

4 1 atbildēt

nu nezinu kur shitaadu info esi dabuujis. bet man pasham ir audi 80 un par tehniskam un rusu probleemam nevaretu suudzeeties!!!!  

3 0 atbildēt

B3 nāca ar cinkoto virsbūvi un sākotnēji doto 8 gadu garantiju Audi pagarināja uz 12. Sūdzības par dabas ietekmi? Nedomāju vis.

Mūsu ģimenē 1990. gada B3 (Typ89, 1.8 S, 66kW) ir jau 10 gadus. Sākumā brauca māte un nesen to kā savu pirmo auto lietošanā pārņēmu es. Noskrējiens >300k, ticis braukts lielākoties pa granti, jo senči dzīvo laukos (pats šobrīd dzīvoju pilsētā, bet ne par to iet runa). Auto reizi gadā prasīja jaunas plauktu bukses un parasti arī apmēram reizi gadā nācās pielabot šo to ne ar ritošo daļu saistītu. Visā visumā, ja ņem vērā faktu, ka auto tika 90% braukts tikai pa grants ceļu, gala rezultāts ir visai pārsteidzošs.

Rezumē - ja rokas aug no pakaļas un regulāri tehniskajam stāvoklim netiek sekots līdzi, tad jebkuru auto ir iespējams nojāt līdz nepazīšanai un vainot inženierus.

1 0 atbildēt

3.bilde man izkstās pēc wolksvagen nezinu kā citiem.

1 0 atbildēt

Vispār b4 ražoja jau no 1991. gada, bet baigi labais raksts!

1 0 atbildēt

beigaas ir audi s2emotion

0 0 atbildēt
Braucu ar 94gada b4 dizeli. Pirms tam ar b3 esmu braucis ari ar b2 2.golf utt.. kas tiek slaveti labaki par b4. Bet komforts, vadamiba un viss parejais daudz labaks ir b4..
0 0 atbildēt
Pilnīgas bābu tenkas un muļķības. Pašam b4 jau 3 gadu un mainīti tikai sīkumi hadenei. Nav par ko sūdzēties. Pareizi saka ka jāseko līdzi mašīnas stāvoklim un tad nebūs problēmu. Laikam apskatam bija tolmeta modelis ja jau šitāds rezumē 😁
0 0 atbildēt

pie velna kas ar mašinu ir jādara lai visas šitās problēmas būtu ?! pats braucu ar audi 80 B4 jau 3. gadu  viss kas pa šo laiku ir izdarits ir nomainitas rocenei troses, un priekšējie amīši. ja visam seko lidz tad var uzturēt labā kartiba. visus šos 3 gadus TA esmu izgājis ar 1. reizi,

0 0 atbildēt

b4 quattro emotion

0 0 atbildēt

atceros manam sencim pirms 7 gadiem nozaga audi 80 B4 :D

0 0 atbildēt

B4 ljoti deg, man mammai ar aizdegaas :D

0 0 atbildēt

Uztaisi rakstu par savu S2. Par šo stabils pluss. :)

0 0 atbildēt

Raksts loti emotion .tikai ar to rusu nav tik traki lielaka dala audi pat 88 gada ir labak saglabajusies ka dazi japani un fordi musdienas,un ta ir ista lauku cilveka masina pabrauka pa laukiem redzesi.Man psam bija 89 gada ar karboratoru nesudzejos.emotion

0 0 atbildēt

patikas , ka pastastiji ko par problēmām, vienoziimiigi + 

un varbuut veel ko pastāstīsi ? :)

0 0 atbildēt

Nu par rūsu nepiekritīšu,80tajiem tak nāk cinkotais kuzavs,nu suporta vadīklas ne tikai 80tajiem ieķīlē! Nu eļļas noplūde tas gan :(  ...,bet tā visā visumā samērā lēts auto! Labs raksts!emotion

0 0 atbildēt