local-stats-pixel fb-conv-api

"Ātrs un bez žēlastības" filmās sasisti automobiļi par pus MILJARDU11

134 0

Vai turpināt satīties pašu filmu, tā noteikti ir gaumes lieta. Tomēr jāatzīst, pa pirmsākumos tā patiešām bija interesanta filma un dažas pirmās sērijas tika sagaidītas ar nepacietību. Taču ne par alkatīgo Holivudu šoreiz. Lai paliek arī visi iespējamie ētikas jautājumi uz filmas producentu sirdsapziņas.

Ātrs un bez žēlastības jeb tiem, kam grūti atcerēties tik garu nosaukumu – Forsāža, nu jau piedzīvos savu astoto uznācienu lielajos ekrānos. Kāda apdrošināšanas kompānija nepažēloja laiku un enerģiju, lai sarēķinātu, cik lielus zaudējumus šī kinolente nesusi visu sēriju garumā. Skaitļi nepārsteidz bet kaitina!

Noskatoties visas 13 stundas, ko režisori safilmējuši, apdrošinātāji konstatēja zaudējumu 521 miljona dolāru apmērā. Pārvēršot plašās Eiropas koplietošanas naudas izteiksmē, tas varētu būt precīzi pus miljons eiro.

Visās sērijās kopā tika iznīcināti 169 automobiļi un bojāti vēl 149. Tam visam klāt vēl arī 37 superautomobiļi, kas tapuši speciāli šai filmai. Filmas laikā iznīcināta 31 ēka un bojātas vēl vismaz 28.

Pētnieki secinājuši, ka visvairāk ziepes savārījis Džeisona Stethema atveidotais tēls. Savukārt vislielākie postījumi nodarīti septītās sērijas laikā. Tie rēķināmi 275 miljoni dolāru apjomā.

Ja neskaita aktieru honorārus, kas neatpaliek no postījumiem, tad rodas gluži parasts jautājums – ko filmas autori ar to visu vēlas pateikt? Kā tagad moderni teikt – kāds ir filmas mesidžs?

134 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

hmm.. tad nez cik mašīnas ir sasistas Erdoganam "Trauksme kobrai 11" 20 sezonās un 294 sērijās  emotion 

11 0 atbildēt
Protams gaidu so filmu, tacu bedigi apzinaties ka filma kluvusi no striitreisinga liidz amerikas izglabsanai
2 0 atbildēt

Izskatās jau iespaidīgi. Nevaru sagaidīt. emotion

1 0 atbildēt
Būtu labāk nopirkuši roltonu
1 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

gaidu šo filmu

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Bija tā vērts! Labs raksts!  emotion 

0 1 atbildēt
Noskaties filmu un sapratīsi mesidžu, sadauzītie automobīļu paši par sevi nedod mesidžu. Filma ir pārdomāta, un daudziem patīk šādas ainas, ne velti filmai ir tik lieli ienākumi, un tam visam vajadzīgi arī ir resursi, kuri šajā filmā ir sasistās mašīnas.
1 3 atbildēt