local-stats-pixel fb-conv-api

Aston Martin DBS Volante 20103

6 2
Aston Martin Ženēvas izstādē martā ir prezentējis arī DBS kabrioleta versiju - Aston Martin DBS Volante. No parastā DBS Volante atšķiras galvenokārt ar nolaižamo mīkstā tipa jumtu, kurš auto padara tikai par 18,5 kg smagāku, ar hidraulisko sūkņu sistēmas palīdzību šis jumts salokās ~ 14 sekundēs un to var darbināt braucot ar ātrumu līdz pat 48 km/h. DBS Volante ir kompānijas 16 kabriolets ar salokāmo jumtu tās 95 gadu ilgajā vēsturē.
Tāpat kā lielākā daļa Aston Martin modeļu sastāvdaļu, arī DBS Volante motors ir darināts ar rokām un būs 6,0 L V12 veida agregāts ar 510 ZS jaudu. Tiek piedāvātas sešpakāpju manuālā vai tik pat pakāpju automātiskā Touchtronic pārnesumkārba. 100 km/h var tikt sasniegti 4,3 sekundēs, maksimāli turpinoties līdz 307 km/h. Apturēt smukuli palīdzēs keramiskās bremzes.
Auto ir aprīkots ar 13 skaļruņu Bang & Olufsen auto audio sistēmu, kura pārkalibrē savu skanējumu ikreiz, kad auto jumts tiek nolaists, lai kompensētu vēja radīto troksni un joprojām spētu radīt korektu akustiskās skatuves skanējumu. Auto cena tiek prognozēta ap 286 500 $ par bāzes modeli. Starp citu, itāļu un franču valodās Volante nozīmē lidot.

Turpinājumā bildes. DBS Volante galerija ir jau bijusi, toties ar stipri vien mazāk attēliem, enjoy:
« 1  2  3 »
6 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Pfffe - ko es ar taadu lai darītu? Es vinjam pat logu skidrumu nevareetu ieliet...emotion
1 0 atbildēt
Zālītis padoma ka vell pilna baka japielej :O
1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt