local-stats-pixel fb-conv-api

A.R.T.9

74 0

AS55K pakete priekš G55 K AMG: body kits, metāla katalizatori, Vmax komplekts, elektroniskais ātrumkārbas kontroles komplekts, ātrumkārbas dzesētājs, iekšējais dzesētājs, 6-cauruļu izplūdes sistēma no nerūsējoša tērauda, dzinējs - 442 Kw (601z/s) pie 800 Nm, Vmax apm. 260 km/h.

Apgaismes sistēma: Xenon Premium High Bi-xenon divkāršās priekšējās gaismas
Virsbūve un aerodinamika: G streetline platais body kit ar priekšējo bamperi, trīskārša’stara ksenona lampu komplektu un LED multifunkcionālo lampu komplektu dienas laikam un pagriezienu gaismām, aero motorapārsegs, panelis kāpšļiem, virsbūves applašinājums ar kāpšļu apgaismojumu, aizmugurējais bamperis ar dublētu LED apgaismojumu, jumta spoileris ar LED stop gaismām , izgaismotas līstes priekš visām piecām durvīm ar A.R.T. logotipu
Riteņi un piekare: speciālās šasijas un viegmetāla diski monoART1 22" ar 305/35R22 PIRELLI SCORPIO ASSIMETRICO
Interjers: ādas salona apdare bordo sarkanā krāsā ar kontrastējošiem iešuvumiem un tumšas kontrasta aplikācijas konsolēm, jumta apdare, mērinstrumentu paneļa apdare, rokas bremze, durvju apdare, ātrumkārba, A-, B-, C- un D- aiļu apdare, visi četri sēdekļi, multifunkcionāla sporta stūre, ergonomiska, ar drošības spilvenu no bordo sarkanas krāsas ādas un dižciltīga koka, sarkans apgaismojums, spidometrs mērogā līdz 330km/h, velūra paklājiņi melnā/sarkanā krāsā ar logotipiem.
Individuāli aizmugurējie sēdekļi elektriski pielāgojami, elektriski apsildāmi, pēc izvēles ar ventilāciju, ar vidus konsoli un papildus nodalījumiem vienā komplektā.
Ātruma ierobežojums var atšķirties, kas ir atkarīgs no pilnā aprīkojuma un riepu izmēra.
74 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Pats idiots, ja nejēdz saskatīt atšķirību starp OFF-road un parketa džipiem, tad nav ko te muti brūķēt.

2 0 atbildēt

man patīk g klases mercedesi, bet šī... šī ir ņirgāšanās par auto!

0 0 atbildēt

Nu nesaprotu, nafig tads G sērijas ķieģelis ir jābūvē, tas pats attiecas uz Hummer un Infinity QX.

1 2 atbildēt