local-stats-pixel fb-conv-api

9ff GT90

2 1
Vācu tūninga kompānijai 9ff izdevies sasniegt pirms gada nosprausto mērķi – ar savu auto "9ff GT9" pārspēt "Bugatti Veyron" Pat mūsdienās nav daudz tādu auto, kas spētu līdzināties tehnoloģiskajam brīnumam "Bugatti Veyron" vai pārspēt to. Viens no šādiem auto ir "Koenigsegg CCR", kas 2005.gadā sasniedza 389 km/h, tad vēl ir amerikāņu "Shelby Super Cars" būvētais "SSC Aero Twin-Turbo", kurš uz taisnas šosejas pērn pat pārspēja "Volkswagen" grupas ražoto ekskluzīvo superauto, uzrādot gandrīz 412 km/h maksimālo ātrumu.
Tagad pie pasaulē ātrākajiem automobiļiem var pieskaitīt arī "9ff GT9". Tas ir uz "Porsche 911 GT3" bāzes būvēts auto ar pagarinātu riteņu bāzi un nogrieztu jumtu, oglekļa šķiedras un kevlara virsbūves paneļiem un aizmugurē iebūvētu 4,2 litru sešu cilindru opozītmotoru ar diviem turbokompresoriem, kurš attīsta gandrīz 990 zirgspēku jaudu.
Vācu superautomobilis Papenburgas ātrumaplī Vācijā attīstīja 409 km/h, līdz ar ko "Veyron" ir pārspēts, savukārt līdz pasaulē ātrākā ielas auto nosaukumam pietrūkst pavisam nedaudz.
2 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000