local-stats-pixel fb-conv-api

9K37 – Bēdīgi slavenais „Buk”!75

452 6

Šis būs stāsts par Krievijā ražoto pretgaisa aizsardzības sistēmu, kura ir tiešā veidā vainojama MH17 reisa notriekšanā un visu tā pasažieru nogalināšanā! Un neļaujieties apmānam, ka pie šī notikuma būtu vainojama Ukraina, es domāju, ka mēs visi zinām, kuri ir vainīgie.



452 6 75 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 75

0/2000

Putins par to būtu starā, bet mēs visi zinām kas to izdarīja!!(kas racionāli domā un grib ticēt pierādijumiem, nevis saviem elkiem)

6 0 atbildēt

Eh , dabūju pabraukāt ar šito verķi . Mans '' BUK '' bija  uz T - 80 bāzes , motorītis 720 zs , kārba - pusautomāts ar četriem ātrumiem un diviem turboātrumiem labam segumam , ātrums -110 km/h pa cietu segumu (pats izmēģināju - neticēju pases datiem ), apgriešanās 2 varianti - vai bloķējot vienu kāpurķēdi un ar otro kapā zemi līdz apgriezies , vai speciāls slēdzis( RB1/2 ) , kuru ieslēdzot kāpurķēdes griežas pretējā virzienā , stūre  kā mocim , tikai paceļama un nolaižama , masa 38 T , pneimatiskā piekare un automātiskā kāpurķēdes spriegošanas sistēma . Pilnā ātrumā spēj pārlēkt 6m platam grāvim un pieveikt 75 % kāpumu ( arī izmēģināts ) , atlaid bremzes un šitas verķis lēnām lien kalnā .

5 0 atbildēt

Nīderlande, manuprāt Nīderlande ir spējīga un uzticama .

5 1 atbildēt
Mongolu nacijas posts.
2 0 atbildēt

emotion ļoti labs raksts. derētu pretim rakstu par Patriot sistēmu.

1 0 atbildēt

Kā man patīk šie interneta speciālisti. Nav ne tiesas ne 100 % pierādījumu. Bet tu zini! Ko turi sveci zem pūra, dodies pie attiecīgajām iestādēm un atklāj to ko zini. Mans komentārs nepauž atbalstu Krievijai, es brīnos par mūsu speciālistiem, kas sēž spokos un nedod sev izpausties! Bija labs raksts par militāro tehniku. Bet lai nopelnītu sev plusus, nodarbojies ar dezinformāciju. 

2 3 atbildēt

Beidzat tachu te ar savu propogandu nodarboties !! Kad karsh saaksies nebuus vainiigie vai nevainiigie !! ar shadiem rakstiem tik provocee cilvekus un kurini naidu !!

3 6 atbildēt

Tātad Pieļauj ka Tagad Tu zini kā Darbojas BUK... Un tu redzēji Lidmašīnas atlūzas, Tu zini cik spēcīgs ir lādiņš raķetes kaujas galviņā... Tu iespējasm esi izpētijis kāds ir šīs iekārtas darbības radiuss un augstums, kādā veidā ar to tiek tēmēts utt... ES Uzskatu ka Tu esi kārtīgi to izpētijis..

Man Tev cienījamais ir Jautājums vai Tu uzskati ka To Lidmas''inu tiešām Notrieca ar BUK????

1 6 atbildēt