local-stats-pixel fb-conv-api

600 zirgspēku ‘apelsīns’ – Geiger Hummer H2 Kompress18

30 3
Vācu tūninga kompānija „Geiger Performance” prezentējusi savu versiju amerikāņu apvidus automobilim „Hummer H2”, kam veiktas diezgan nopietnas izmaiņas dzinējā, eksterjerā un salona apdarē. Bāzes astoņcilindru, 316 zirgspēku dzinēja jauda tika palielināta līdz 598 zirgspēkiem, pateicoties veiktajiem dzinēja uzlabojumiem un kompresora uzstādīšanai. Neskaitot milzīgo jaudu, motoram ir arī diezgan iespaidīgs maksimālais griezes moments, kas sasniedz 780 Nm.
No vietas līdz simts kilometriem stundā šis lielais automobilis tagad spēj paātrināties 8,2 sekundēs, bet no nulles līdz 50 kilometriem stundā – 2,7 sekundēs. Pārveidotā „Hummer H2” maksimālais ātrums tagad ir 225 kilometri stundā. Uzlabota tika arī automobiļa balstiekārta, kas ieguvusi sportiskākus amortizatorus un atsperes, kā arī parādījušies daudz spēcīgāki bremžu mehānismi.
Automobiļa ārienē uzmanību piesaista lielie 26-collu riteņu diski, kuru platums ir 10 collas. Šos riteņu diskus komplektē ar 305/30 izmēra riepām. „Hummer H2” no „Geiger Performance” ieguvis arī virkni hromētu akcentu virsbūves noformējumā, ieskaitot stilīgus hromētos pakāpienus. Automobiļa veidolu lieliski noslēdz oranžais virsbūves krāsojums „Orange Pearl”.
Pieprasījuma ateljē var veikt jebkurus salona modernizācijas darbus. „Hummer H2” īpašnieki var pasūtināt kā atsevišķus uzlabojumus, tā arī pilnu paketi, kas sevī ietver dzinēja modernizāciju, jaunu virsbūves un salona noformējumu. Bet paši nepacietīgākie var iegādāties no „Geiger Performance” jau gatavu automobili, kas maksās 114’092 eiro, no kuriem 69’500 eiro tiks izlietoti, iegādājoties standarta „Hummer H2” ar luksusa paketi.
30 3 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000
bet interesants autiņš
12 2 atbildēt
no viena R'igas gala līdz otram normali gasejot kadus 100 LS vajag! :D
9 2 atbildēt
Man ar ne. Vienīgais Hummer piedur, bruņoto spēku versija ar kamoflāžu.
9 2 atbildēt
ne velti nav minēts, cik viņš litrus uz 100 km paņem..
9 3 atbildēt
pagaajusi tie laiki, kad patika hammeri, bet tik un taa neatteiktos no taada ekzemplaara :))
8 2 atbildēt
nu tads biku eermins :D:D bet pabraukaties tada neatteiktos :)
9 3 atbildēt
ne man gan šien neīpaši pievilcīgi liekas :(
8 2 atbildēt
emotion
7 2 atbildēt
nyu avatarsnyu
zinu chali kas nopirka hummer, jutās baigi kruts bet pec mēneša viņā ielika gāzi, ja newari atļauties nopirkt degvielu hammers naw prieks tevis :D
6 2 atbildēt
Galīgi nepraktisks.. :D
8 4 atbildēt
šitas un apvidus automobilis.... aahahahah emotion
4 2 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
tā jau smuks tikai tie diski pa traku lieli un riepas pārāk mazas.. skatoties uz riepām nedaudz atgādina izkropļotu džipu.. bet vsp mašīna smuka emotion
1 1 atbildēt
Speciali nepilngadīgajiem un mazīzglītotajiem...braucot ar šito lielo govi ātrak pa 120 viņu sāk nēsāt jo ir ļoti nestabils...un nav domāts lidošanai...!!!! Ļoti lempīgs auto..tapēc tie 220 ir tikai teorētiski kurus nemaz dzīvē nav izmēģinājuši !!
1 1 atbildēt
nu nezinu... :D man viņš liekās pārāk masīvs :D bet nu hammer ir hammer :D
0 1 atbildēt
Starp citu ja brauc ātrāk kā 120 tad sāk nēsāt...takā tie 220 ir tikai teorētiski...!! Auto jau baigais..bet nu viss ir tikai gaumes lieta !!
2 3 atbildēt
lol avatarslol
Nu bl* tadus litakus jau uz stura var redzet :D
0 4 atbildēt