local-stats-pixel fb-conv-api

40 Interesantākie policijas auto pasaulē.27

71 0

Ikviena autovadītāja dzīvē agri vai vēlu pienāk brīdis, kad aizmugurē parādās ceļu policijas transportlīdzeklis, kas ar ieslēgtām bākugunīm rosina tūlīt pat apstāties ceļa malā. Parasti šādas situācijas gribas pēc iespējas ātrāk aizmirst, taču ir izņēmuma gadījumi, kas pat varētu kvalificēties lepnam foto sociālajos tīklos. Jo – lai arī likumsargi visā pasaulē galvenokārt pārvietojas ar diezgan garlaicīgiem transportlīdzekļiem, laiku pa laikam ir redzami gan Porsche, gan Lamborghini un vēl eksotiskāki auto ar uzrakstu “policija” uz sāniem.Lai arī daži no tiem ir tikai publicitātes kampaņu rezultāts, daudzi citi tiek reāli izmantoti arī ikdienā.

« 1  2  3  4 »
71 0 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000
Labs. Negaidīju ka šeit būs arī mašīnas no Latvijas. 😉
3 0 atbildēt
Bugatti Veyron policijas mašīna jau ir mazliet PERVERSI!emotionLambordžīni jau bija ārprāts policijas mašīnas izskatā!!!
3 0 atbildēt

dalabi, tā nemēdz būt!

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

ne nav interesanti masina emotion

2 0 atbildēt

Man vienīgajam liekas ka policijas auto būtu jābūt normālam auto ātrakam nekā citiem un ar daudz vietām un tāds kurš nesabeigsies ja izbrauks no asfalta policijai jābūt auto ar ko var izdarīt visu amerikāņi iecienījuši tamdēļ crown Victoria Ford un chevy impalu es gribētu zināt ko darīs super mašīnas pēc īstā pārbaudījuma 

1 0 atbildēt

Starp citu, Austrālijā ziemeļu teritorijā nav ātruma ierobežojumi, līdz ar to, tur, lai mizotājus noķertu, tiešām vajag raķetes. 

Nemaz nerunājot par Vācijas autobāņiem, kur trīs joslās uz 300kmh brauc pa otro joslu, jo pa trešo lido tie, kam velk vismaz 350kmh un pat vairāk.

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt