local-stats-pixel

what the hack notiek ar dabu?11

122 13

Kā jau mēs visi zinām, ir novembra beigas un vajadzētu jau būt sniegam bet Liepājā un daudzviet citur Latvijā tāda lieta kā ziema nav pamanīta. Laiks ir silts (priekš novembra beigām) un mēs, cilvēki ,saprotam, ka tas ir dēļ globālās sasilšanas. Māte daba gan to nesaprot un domā ka tāda ziema nebūs, un ka tagad ir kinda of pavasaris. Tā nu es ejot mājā no skolas ievēroju zaļos galiņus krūmu zaros. Pie sevis nodomāju, ka man acis gļučī. Man tiešām bija tāds wtf, nebiju iedomājies ka novembrī būs uzplaukuši pumpuri. Kautkas ar to dabu nav kārtīgi. Piedodiet par bilžu kvalitāti. Bildes uzņemtas ar telefonu.

Reklāma
122 13 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000

omg

beidzot atrāvies no kompja un izgāji pavērot dabu?

 

tā notiek VIENMĒR. Augs gatavo pumpurus, ar tiem pārziemo ( tad viņu augšana apstajas) un pavasarī kad ir sakrāti spēki, tas tos atraisa. 

19 0 atbildēt

Tas nav tikai šogad! Pagājušo gadu Ziemeļvidzemē oktobra beigās bija pūpoli!

5 0 atbildēt

Nav mīnusu lai augi gulētu!

5 0 atbildēt

Saprotu, ka vēl nav sniegs, bet what the FUCK is this shit? :D dabas trollim nav ko darīt ;DD

5 2 atbildēt

Da lābi, man te Rīgā pie kojām zaļa zālīte... The nature is gone WILD emotion

2 0 atbildēt

Protams ka globalā sasilšanas vainīga.. attīsties.. glogbala sasilšana tiešā nozimē nenozimē tikai sasilšanu, bet gan arī pretēju effektu, aukstumu un sniegu. Tiešām izskatās ka esi norāvies no PC nost.

2 0 atbildēt

tas jau bieži,kad vēlais rudens. Uztaisa pumpusrus, augšana apstajas, bet, tā kā ir neraksturīgim silts,tie var sākt plaukt. Un tad apsalst,diemžēl.

1 0 atbildēt

pie mums taa notiek katru ziemu

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt