local-stats-pixel fb-conv-api

vai spoki existē?19

17 2
Pati nezinu ,bet man daudz stāsta .Ja spokiem ticēsi tad tadi existēs bet ja ne tad ne .
Bet tadam muļkībām es neticu. Jo katra cilveka un dzivnieka gars kas nau nodzivojis vajadzīgo laika posmu vai ticis nolādēt ,iespējams ja kk palicis nepadarīts tad uz kadu laiku viņš tiek iesprostots šajā pasaulē.Bet esmu pārliecināta ka ne uz ilgu laiku , jo manas majas ari dzīvoja spoki līdz man nomira mīļš cilvēks :
Kad biju maza un gulēju ar mammu es nakts vidu uzmodos jo izdzirdēju troksni .tomēr neko nemanīju bet tad pēkšņi uz skapja parādījās divas lielas acis .Bet mamma no rīta teica ka fantazēju vai arī man rādījās.
taču es tā pat neticēju . Bet līdz šim mirklim neesmu redzēju spokus un tam arī nepievēršu lielu nozīmi , tomēr šo atgadījumu ar lielajam acim nekad neaizmirsīšu...
Diezvai kads to vispar spētu.
17 2 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000
esmu redzeejis sava vecteeva garu , tas bija sausmiigi bailiigi :(( Kopsh taas reizes, es 100% ticu Spokiem
7 0 atbildēt
Ēs bļin vienreiz tabletes sarijos , ne tikai spokus redzēju emotion
6 0 atbildēt
Es ar esu redzejis kkautko liidziigu bet hz vai tas bija spoks... :) Nebiju paarbijies bet biju samulsis nedaudz.. :D :D uN varat nesmieties par mani... skaidrs.. :D taa ir taisniibaaa :D :D D ps... sudigu bildi... esi iecis tas 4alis izskatas peec spoku medniekas :D:D:
5 0 atbildēt
akdievs :D tā bilde :D:D:D
4 0 atbildēt
Sitas bildee ir vienkarsi nereals minciits emotion
4 0 atbildēt
man nomira onkulis ar palušu vēzi pirms naaves vins vaidēja jo laikam baigi saapeeja , vins dziivoja otrajaa liivaanietes staavaa es dziivoju pirmajaa, nu un peectam pēc viņa nāves pirmajaa staavaa vareeja dzirdeet vinja vaidus parasti no riitiem un vakaraa, pa dienu neee .. . nu un pēc mēneša tie pazuda .. (es nediršu ) !!
3 0 atbildēt
emotion
3 0 atbildēt
Cilvēka smadzenes ir nepārspējamas... Tās savā prātā spēj radīt daudzko ja ļoti vēlies!
6 4 atbildēt
Njam ! :D
2 0 atbildēt
interesants stāsts!!! bilde - :D:D:D
3 1 atbildēt
spoki bija un būs... tu tikai viņus nevēlies redzēt ;) ja sagribēsi viņus redzēt koncentrējies uz kādu noteiktu kaktu kur tu viņu gribētu ieraudzīt un tur viņš arī sēdēs... tikai nepārcenties jo savādāk tādi iznireļi var sākt bradāt pa māju ;)
1 0 atbildēt
ir bijis viskkas diivains,bet nu hvz... reiz es pa dienu biju atluuzis atmodos no nekaa un redzu,bet diezgan neskaidri ka maasa uz mani skataas,bet tad migla no aciim leenaam saaka pazust un maasas silueta vietaa bija pukje,domaaju ka tas tapeec ka neesi veel kaartiigi pamodies... un veel ir daudz un dazhaadi neizskaidrojami notikumi kurus tik viegli neaizmirsiishu,bet tas taa fuflo...
1 0 atbildēt
Kristianz, tas ir tikai tavs uzskats ;)
2 1 atbildēt
tici vai nee,bet bilde visu izsaka emotion
2 1 atbildēt
tusmirdi- tu smirdi emotion emotion neņem ļaunā, vnk gribējās tā pateikt emotion
5 4 atbildēt
SIMPAATISKA MEITENE :D
0 0 atbildēt
njaa.. ir ir bijis! jau liela biju - naktiii guleeju blakusgultaa maasas meitai - naktii pamodos un skatos, mazajai uz gultas malas seez kautkaads murkskis - ne te kakis ne te kaamis. kautkaa nurdeeja tur beec neilga ( kadam 5 sekundeem) briiza izgaisa, kad pamaniija ka skatos. brr. tizla sajuuta
0 0 atbildēt
es ar ticu, ka ir, jo ja ir redzets vairakas reizes un rotdas stulba sajuta, varetu pasaku uzrakstiit no taa visa temata :) ( iz dzives)
1 1 atbildēt
vins vai vinja ? :D:D:D (C)Viecha , slinkums ielagoties :/ :D
0 1 atbildēt