local-stats-pixel fb-conv-api

vai jums ir laiks..? veltīsim dazas minūtes kādai lekcijai2

Šo sarakstījis viens vīrietis vārdā Žanis Ezītis... lasiet un vērtējiet (arī vīrieši) :))))

Dārgās sievietes! Vai jūs zināt, kas ir vīrietis? Pavēlnieks vai vergs? Cilvēces kalngals vai tāpat vien, caurums peizāžā, tukša vieta, nejaušība pasaulē?

Nē, protams, bez vīrieša ikviena sieviete dzīvē jutīsies kā Milosas Venēra - viss it kā būtu, bet kaut kā mazliet pietrūkst - roku nav. Un vīrieši to prot izmantot. Vīrietis pārlaiž skatienu sievietēm, ierauga vienu vienīgo, paķer un stiepj uz dzimtsarakstu. Vai kaut kur citur. Vai neķer un nestiepj. Viss atkarīgs no varēšanas un gribēšanas. Bet, ja stiepj uz dzimtsarakstu, ziepes lielākas nekā septiņpadsmitajā gadā. No dzimtsaraksta kāzu ceļojumā, no kāzu ceļojuma uz personisko dzīvokli, bet dzīvoklī pie vešbaļļas, pie plīts, pie brēkuļu autiņiem klāt.

Vēlēdamies palīdzēt sievietēm viņu grūtajā liktenī, sievietēm reiz par visām reizēm gribu palīdzēt noskaidrot, kas tad šis vīrietis, svešvārdā dažkārt dēvēts par homo vulgaris, īsti ir.

Apkopojot visu līdzšinējo vietējo un starptautisko pieredzi, var droši sacīt, ka zinātne vīriešus visā visumā pieskaita pie zīdējiem. Pakāpeniski attīstoties, vīrietis zīž mātes krūti, knupīti, pudelīti, pudeli, polšu un visbeidzot labā kompānijā un ar labu zaceni var izzīst arī divus, trīs polšus un pat vairāk.

Jāatzīmē, ka pieaudzis vīrietis visbiežāk staigā uz pakaļkājām, lai gan algas dienās un pēc pudelītes zīšanas šaurā vienādi domājošo kompānijā nereti atceras savu saulaino bērnību un nometas arī uz visām
četrām... Šādā stāvoklī, starp citu, vīrietis ir vieglāk pieradināms un padodas dresūrai tiktāl, ka, atkal piecēlies uz pakaļkājām, nožēlo savus grēkus un, lai pierādītu savu labo gribu, spēj patstāvīgi mazgāt traukus un grīdu, iznest atkritumu spaini un atdot sievai to, kas palicis pāri no algas.

Sieviete nereti pieķeras kādam eksemplāram un atstāj to pie sevis dzīvoklī uz ilgāku laiku, jo Rīgas pilsētas domes lēmumos vīriešu turēšana dzīvokļos aizliegta pagaidām nav.

Nebrīvē vīrietis spēj izturēt diezgan ilgi, dažkārt pat līdz sudraba, zelta un citu dārgmetālu kāzām. Ja vien sieviete neklapē viņu ar mīklas rulli pa galvu un citiem dzīvībai svarīgiem orgāniem. Saklapēts vīrietis bieži vien jūtas traumēts un viegli kļūst par citas sievietes likumīgu laupījumu.

Izvēloties vīrieti, sievietei būtu jāņem vērā vīrieša augums. Liela izmēra eksemplāri saimniecībā ir ļoti nerentabli, jo spēj apēst vairāk, nekā nopelna. Bez tam liela auguma vīrieši nav piemēroti mūsdienu sociālisma paliekām - mazgabarīta dzīvokļiem un mazgabarīta mēbelēm. Guļot mazgabarīta gultā, šādas lielgabarīta vīrietim kājas allaž nokarājas pār gultas galu, traucējot sievietei brīvi pārvietoties pa istabu. Gjimenes strīdu gadījumā šādiem vīriešiem ir ļoti grūti nakti pavadīt vannā, pieliekamajā kambarī vai pat gaitenī uz paklājiņa, jo gaiteņi lielākoties neatbilst šāda eksemplāra garumam un platumam.

Visparocīgākie ekspluatācijā ir maza auguma eksemplāri no tā dēvēto dekoratīvo vīriešu pasugas. Iegūstot savā īpašumā šadu eksemplāru, sieviete allaž jutīsies galvas tiesu pārāka par viņu. Bez tam maza auguma
eksemplārs ir vieglāk transportējams uz mājām no viesībām, kafijas vakariem un prezentācijām.

Dekoratīvie vīrieši ļoti dabiski iekļaujas jebkuras, pat vismazākās dzīvojamās platības interjerā un nepieciešamības gadījumā var tikt apmainīti pret citu, modernāku vai jaunāka izlaiduma modeli.

Arī no ekonomiskā viedokļa mazgabarīta vīrieši ir bezgala ērti, jo sieviete no vienas vecas minikleitas šādam minivīrietim var pašūt divas jaunas sporta maksibiksītes, kādreiz dēvētas par piščevicenēm.

Runājot par vīriešiem, nevar nepieminēt vīriešu acis. Vīriešu acis mēdz būt zilas, zaļas, brūnas un dažkārt arī raibas. Raibas acis vīriešiem visbiežāk ir otrajā dienā pēc pirmās, zilas - pēc savstarpējo attiecību noskaidrošanas aiz tuvākās vēl neprivatizētās mājas stūra. Dažu vīriešu acis, pavirši tās aplūkojot, var šķist caururbjošas. Taču sievietēm par to nav vērts uztraukties. Sievietei cauri neviens vīrietis ar skatienu nekad vēl nav izurbies un tuvākajā pārredzamajā nākotnē droši vien arī neizurbsies.

Daži vārdi par vīriešu apspalvojumu. Lielos vilcienos visus vīriešus var iedalīt gludos un viegli pūkainos. Pūkainie galvenokārt cēlušies no mērkaķiem, tāpēc ir kaislīgi, dzīvespriecīgi, mīl banānus un kaimiņu sievas. No kā cēlušies gludie, līdz šim vēl īsti noskaidrots nav, bet tie ir slīpēti, aukstasinīgi un no jebkuras slidenas vai nepatīkamas situācijas izslīd kā zuši. Tālab gludos vīriešus sievietei jātur ar vilnas cimdiem un vēlams aiz žaunām.

Vērtējot vīriešus pēc matu krāsas, blondie vīrieši ir saticīgi, miermīlīgi un bērnišķīgi naivi. Algu viņi visu līdz pēdējam santīmam pārnes mājās un atdod iemīļotajām sievietēm. Lai pēc tam izdevīgā brīdī visu līdz pēdējam santīmam paņemtu atpakaļ.

Brunetie ir greizsirdīgi un ātri iekaistoši. Greizsirdības lēkmē šādi vīrieši var rīkot mežonīgus tračus, zvērot pie vecmāmiņas miesām, ka uz līdzenas vietas nogalinās gan sevi pašu, gan savu laulāto sievieti. Taču, nespēdami saprast, kā var nogalināt sievieti, kad pats jau esi pašrocīgi beigts un pagalam, atmet visam ar roku un pamet māju uz visiem laikiem. Bruneto valodā "uz visiem laikiem" nozīmē - līdz vakariņām.

Un visbeidzot gaišmatainie vai, kā tautā viņus dažkārt kļūdaini dēvē - plānmatainie. Tie ir nopietni aprēķina cilvēki, frizētavas neapmeklē, sieviešu dārgos šampūnus velti neiznieko. Vienīgais gaišmatainajiem piemītošais trūkums ir tas, ka viņi no rītiem ļoti ilgi mazgā savu milzīgo un gudros seju.

Tautā apgalvo - ja mati pametuši pieres daļu, tas aiz pārlieka prāta. Ja pakausī spīd mīlīgs mēnestiņš - tātad svēts cilvēks un sievietei tur nav vairs ko meklēt. Bet, ja mati vispār evakuējušies no galvas, - tātad bērnībā šāvis pa kreisi.

Taču, lai kā arī nebūtu, - vīrietis bez sievietes, tāpat kā sieviete bez vīrieša, ir kā muca bez spundes, kā mersedess bez benzīna vai kā nulle bez vieninieka. Un, kurš kuram nostāsies priekšā - nulle vieniniekam vai vieninieks nullei, - atkarīgs tikai no jums, dārgās sievietes.
4 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
atmet visam ar roku un pamet māju uz visiem laikiem. Bruneto valodā "uz visiem laikiem" nozīmē - līdz vakariņām. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D VNK bez iekshaam paliku :D:D:D: Perfekts raxts tik shitaadu dereetu vell pa sievieteem
3 0 atbildēt
vo vo pa veceneem ar shitaads dereetu !!!!
1 0 atbildēt