local-stats-pixel fb-conv-api

un cik ilgi tu izturētu ? ;D4

14 2
Visi pilngadīgie „Tautas balss” skatītāji, kuri pagājušajā nedēļā sūtīja e-pasta vēstules raidījumam un vēlējās pārbaudīt savus izturības spēkus, pirmdien, 15. septembrī, plkst. 16:00 tiek aicināti doties uz tirdzniecības centru „Mols”, reģistrēties cīņai, piedalīties izturības eksperimentā un iegūt pilnīgi jaunu automašīnu Seat Ibiza.

Visu pagājušo nedēļu raidījuma „Tautas balss” skatītāji varēja sūtīt e-pasta vēstules, kurā bija jābūt aprakstītam, kādēļ tieši viņi ir pelnījuši iegūt balvu – pilnīgi jaunu 10 000 eiro vērtu Seat Ibiza no „Auto halles”. Potenciālo dalībnieku atsaucība bija neticami liela, bet tikai 150 varēs pārbaudīt savu izturību un spēku. Katram dalībniekam ir savs stāsts, kāpēc tieši viņš būtu pelnījis savā īpašumā iegūt jaunu automašīnu, piemēram, akcijai pieteikusies kāda divu bērnu māte, kurai auto nepieciešams, lai biežāk varētu apciemot savu dēliņu, kurš kopā ar tēvu dzīvo 100 km attālumā. Kāds cits akcijas dalībnieks piedalās akcijā, jo tieši „Seat Ibica” dēļ iepazinās ar savu tagadējo sievu un romantisko atmiņu dēļ labprāt iegūtu savā īpašumā tieši šīs markas auto. Mīlestības dēļ gatavs stāvēt pat vairākas diennaktis pie auto, lai tikai iepriecinātu savu sieviņu. Visi dalībnieki, kuri pagājušajā nedēļā sūtīja pieteikuma vēstules tiek aicināti piedalīties eksperimentā – vietas pie automašīnas ir 150 dalībniekiem. Eksperimentā dalībniekiem ar vienu roku būs jāturas pie auto, bet galveno balvu – jaunu spēkratu iegūs tas, kurš izturības pārbaudē izrādīsies visspēcīgākais – noturēsies pie auto visvairāk stundu. Eksperimenta dalībniekus visu eksperimenta laiku uzraudzīs Latvijas Sarkanā Krusta pārstāvji. Pagājušajā gadā „Tautas balss” ir veicis vairākus eksperimentus, lai noskaidrotu, cik izturīgs ir latvietis. Cik latvietis var izturēt bez ūdens un gulēšanas, turoties pie televizora, lai sīvā konkurencē cīnītos par galveno balvu - LCD plazmas televizoru? Izrādās, 58 stundas. Tieši tik ilga bija cīņa par izturību un galveno balvu, kuru ieguva Dainis no Varakļāniem. LNT raidījums „Tautas balss” vēlas parādīt un pierādīt, cik izturīgs ir latvietis.
14 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Muļķu zeme Latvija un tomēr man te patīk :D
3 0 atbildēt
Ja jau tad stāvēja 58 stundas tad cik gan ilgi stāvēs pie autiņa emotion
2 0 atbildēt
Tāds eksperiments notiks jau trešo reizi - pirmoreiz notika 2001. gadā arī T/C Mols telpās - toreiz vēl to pasākumu rādīja TV5 tiešraidē cauru diennakti, jo kanāls vēl nebija riktīgi atvēries, notika raidīšanas izmēģinājumi
0 0 atbildēt
I D I O T I
0 0 atbildēt