local-stats-pixel fb-conv-api

patiesiba par cuku gripu!17

29 1

Varētu būt, ka cūku gripas vīruss ir nācis no laboratorijas.
Pie tāda secinājuma ir nonācis austrāliešu zinātnieks Gibss, jo šim vīrusam ir ļoti spēcīga mutācija, kas dabā tik īsā laikā nav iespējams. Tātad vīruss jau kādu laiku ir bijis laboratorijā.
Slimība nav smagāka par citiem gripas veidiem, bet mērķis bija radīt cilvēkos paniku un par vienīgo glābēju pasludināt vakcīnu, tādejādi dodot iespēju iedzīvoties milzīgā peļņā zāļu ražotājiem. Nav bīstama gripa, bet vakcīna.
Nesen mūs biedēja ar putnu gripu, bet tad parādījās bijušā ASV virsnieka, žurnālista Medsena liecība, Slimību kontroles un profilakses centrs, piedaloties ASV militārajām iestādēm, no 1918.gadā ar spāņu gripu miruša cilvēka audiem izņēma ģenētisko materiālu, ko izmantoja par pamatu putnu gripas vīrusa radīšanai laboratorijā. Ir atklāts, ka šī laboratorija 2001.gadā izsūtīja vēstulēs Sibīrijas mēra baktērijas.
Austriešu žurnālists Burgermeisters nodeva FIB dokumentus, kuri liecina, ka cūku gripas vīrusu radīja un izlaida pasaulē farmācijas kompānija ar Vispasaules veselības organizācijas līdzdalību.
Galvenie cūku gripas vakcīnas ražotājs ir amerikāņu kompānija Baxter International un Šveices kompānija Novartis. Šo kompāniju peļņa būs milzīga. Bet izrādās, ka kompānija Baxter International šo cūku gripas vakcīnu reģistrēja jau 2008.gada augustā. Vakcīnas patents tika publicēts 2009.gada martā, mēnesi pirms cūku gripas parādīšanās Meksikā. Diemžēl vakcīnai ir piezīme, ka tā ir toksiska.
Žurnālists Burgermeisters nešaubās, ka šeit ir darīšana ar sen izplānotu masu vakcinēšanu, kas vērsta nevis uz cilvēku veselību, bet peļņu. Vakcīnā ir dzīvs cūku gripas vīruss, kas protams cilvēkā izraisīs saslimšanu.
Pirmais cūku gripas epidēmijas mēģinājums tika veikts jau 1976.gadā ASV kara bāzē Ņjūdžersijā. Arī tad cilvēkus vakcinēja, un milzīgs cilvēku daudzums sūdzējās par blakus efektiem. Tagad šis process jau aptver milzīgu zemeslodes daļu. ASV notiek piespiedu vakcinācija, bet cilvēkiem pirms tam liek parakstīties, ka viņi ir informēti par iespējamām smagām komplikācijām un pat nāvi. Viss lieliski izdomāts, jo cilvēki ar savu parakstu apliecina, ka nebūs nekādu pretenziju.
Britu neiroloģijas eksperti brīdina, ka jaunā vakcīna var radīt briesmas cilvēku dzīvībai, jo tās iedarbība uz cilvēku organismu nav izpētīta. Kanādiešu ekonomists un publicists Čossudovskis vērš uzmanību uz to, ka ASV Veselības aizsardzības ministrija ir parakstījusi dokumentu, ka atbrīvo vakcīnas ražotājus no juridiskās atbildības par savas darbības rezultātiem.
1999.gadā viens no CIP līdzstrādniekiem paziņoja, ka ir izstrādātas tik sīkas mikroshēmas, ka tās var cilvēkā ievadīt kopā ar vakcīnu. No tā var secināt, ka tiek plānots masveidīgi samazināt cilvēku skaitu, jo caur cilvēkā ievadīto mikroshēmu ar viņu var brīvi manipulēt.

29 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://internets.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Ļoti interesants raksts!

Tikai skumji, ka priekš šīs pasaules visu varenajiem  un svarīgajiem mēs, parastie cilvēki, esam mēslu kaudze ar kuru var eksperimentēt un darī jeb ko, kas ienāk prātā, bez jeb kādām sekām.

5 0 atbildēt

es no laika gala teicu, ka tā visa padarīšana ir piķa nogrābšanai...

4 0 atbildēt

Tak visas šitās putnu gripas, cūku gripas utt ir nākušas no laboratorijām, jo tas tak ir baigi labais bizness zāļu ražotājiem utt. Par to bija arī viens raidījums :)

3 0 atbildēt

Mjā peļņa butu naviga.... tikai par cilvēkiem nedomā  vinus vajadzetu ieslēgt hermētiskā telpā un iepūst ebolas vīrusu lai pamokāsemotion

3 0 atbildēt

tie noteikti ir tikai ziediņi, salīdzinājumā ar visām izlaistajām slimībām un tām, kas sekos. Jo iepriekšējās slimības taču ir izārstētas, zāles ir atrastas!

Labs raksts, paldies!

2 0 atbildēt

par mikroshēmām biju jau lasījis,un raksts bij ļoti pārliecinošs!

2 0 atbildēt

>>bubble

2 0 atbildēt

Kaut ko līdzigu lasīju arī par AIDS.. +

1 0 atbildēt

vakar ar ar dzekiem dzeram pa alinjam un runajam par sito,un sodien kaut ka neta uzskreju uz si raksta tape ari velejos paradit citiem!

1 0 atbildēt

tā arī visa pasaule ies bojā. :) paldies par rakstu, interesants. :)

1 0 atbildēt

njaa, cilvēces beigas, nevis kkāds meteorīts, vai saules uzsprāgšana, vai vēl kas sazin kas iznīcinās cilvēkus, bet gan pats cilvēks sevi iznīcina, un iznīcinās, sen jau esmu teicis, ka cilvēks ir pats stulbākais radījums, ko vien var iedomāties, paši sevi un visus savus līdzcilvēkus beidzam nost...

Cilvēks ar savu rīcību tikai sagādā ļoti izklaidējošu komēdiju prieks visiem citplanētiešiem, kuri locīdamies noraugās mūsu stulbumā

1 0 atbildēt

Nice one

0 0 atbildēt

BAILĪGI

0 0 atbildēt

Kaa nespeju noticet...

0 0 atbildēt

artexon - iedomu vai ne iedomu pasaule. tpt neko mēs tur mainīt nevaram. ja kāds vēlētos iznīcināt lielu daļu cilvēces, es domāju, nevienam netiktu prasīts ne paraksts ne kas cits. tas ir bullshits.

0 0 atbildēt

nedaudz jau pārspīlēti :) bet tā - viela pārdomām ;)

0 2 atbildēt