local-stats-pixel fb-conv-api

par ģenētisko informāciju7

14 0
Sievietei mūsdienās ir tiesības izlemt, ko laist sev pavisam tuvu, kā arī – kad un ko laist pasaulē. Tāpēc, lai gan mūsdienās par bērnu radīšanu domājam tad, kad par to domājam, un ne agrāk, tomēr ir vērts pievērst uzmanību kādai samērā interesantai teorijai. Proti, sievietes pirmais un katrs nākamais vīrietis ietekmē pēcnācēju gēnus. Tas nozīmē, ka katrs, ar kuru esi pārgulējusi bez prezervatīva, atstāj aiz sevis ģenētisko informāciju. Gluži kā visu vīriešu vīrietis Zorro, kurš ar zobenu iecērt neizdzēšamu zīmi – ES te biju. Kā tas notiek? Tēlaini izsakoties, puišiem bērnībā vienmēr paticis spēlēties ar klucīšiem un, izrādās, pieaugot to joprojām dara viņu sperma. Katrs vīrietis ieliek savu klucīti – ģenētisko informāciju. Jo vairāki partneri tev bijuši, jo lielāka un raibāka būs celtne. Tās pat varētu saukt par vagīnas atmiņām.

Pašmāju speciālists seksologs Arturs Šulcs atzīst: „Pēc analoģijas ar dzīvnieku pasauli telegonijas teorija ir daļēji patiesa un īpaša nozīme ir tieši pirmajam vīrietim. Tajā pašā laikā teorija tomēr ir arī diezgan pretrunīga.”
14 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Es varētu būt dažām ''klucīšu celtnēm'' pamats :D
1 0 atbildēt
oh, jau geenu teorijas... daudz esmu par sho lasiijusi un jo vairaak lasu, jo dziljaak purvaa! :D :) bet... driizaak sliecos pirktist ka shai teorijai ir taisniiba.. emotion
1 0 atbildēt
njaa, traki tām kas maina vīriešus kā zeķes :D
1 0 atbildēt
Rakts labi iet kopā ar reklāmu lapas augšpusē ! Kurā klucīti ir balva ?
1 0 atbildēt
Mjā... Intresanti. :D
1 0 atbildēt
JA gribi savu īsto bērnu atrod jaunavu ar kuru būsi tikai jūs divi līudz galam :)
0 0 atbildēt
"Tajā pašā laikā teorija tomēr ir arī diezgan pretrunīga" Vairums gan domā, ka tas ir pilnīgs bulšits. Kāda jēga izdomāt teoriju bez neviena pierādījuma?
0 0 atbildēt