local-stats-pixel fb-conv-api

otrs garākais cilvēks pasaule(oficiāli nr 1)5

8 0

Par garāko cilvēku pasaulē oficiāli atzīts 2,47 metrus garais Sultans Kesens no Turcijas pilsētas Mardinas, paziņoja Ginesa pasaules rekordu grāmatas izdevēji.Lai arī iepriekšējais titula īpašnieks - 2,57 metrus garais ukrainis Leonīds Stadņiks - bija desmit centimetrus garāks par Kesenu, Ginesa rekordu grāmatas tiesnešiem nācās anulēt viņa rekordu, jo 39 gadus vecais vīrietis nav ļāvis nomērīt savu augumu. Ziņu aģentūrai AP Stadņiks paskaidroja, ka nav vēlējies, lai viņu nomēra, jo ir noguris no sabiedrības uzmanības. "Ja šis tituls nāktu par labu manai veselībai vai ļautu nodzīvot pāris papildu gadus, es to pieņemtu, taču noticis tieši pretējais, esmu tikai sabeidzis savus nervus. Ja man jāizvēlas starp labklājību un mieru, es izvēlos mieru."
27 gadus vecais Kesens atklājis reportieriem Londonā, ka centīsies izmantot savu jauno statusu, lai nokārtotu mīlas dzīvi. "Līdz šim man bijis ļoti grūti atrast draudzeni. Man nekad nav bijis meitenes, parasti viņas no manis baidās. Jācer, ka tagad, kad esmu slavens, es varēšu satikt daudz meiteņu. Es gribētu apprecēties." Saskaņā ar Ginesa rekordu grāmatu Kesens ir viens no desmit cilvēkiem, kuriem izdevies pārsniegt 2,44 metru atzīmi. Rekordu grāmatas tiesneši paskaidrojuši, ka Kesens izaudzis tik garš audzēja dēļ, kas bojājis viņa hipofīzi un radījis augšanas hormonu pārprodukciju. Slimības dēļ Kesenam ir arī ārkārtīgi lielas plaukstas un pēdas - 27,5 un 36,5 centimetri. Audzējs tika izoperēts pagājušajā gadā, tāpēc, visticamāk, Kesens garāks vairs neaugs.
Kā atklāja jaunais rekordists, lielais augums sagādā vairāk problēmu, nekā sniedz kādas priekšrocības. "Es nevaru normāli ietilpt automašīnā, es nevaru iepirkties kā normāli cilvēki, man speciāli jāpasūta sev drēbes, un tās ne vienmēr ir modernas. Griesti man ir par zemu, un, ieejot pa durvīm, man vienmēr ir jāpieliecas." Sava lielā auguma dēļ Kesens nav varējis pabeigt mācības skolā, tomēr viņš reizēm strādā kā zemkopis, lai palīdzētu savai ģimenei. Kesena ceļojumu uz Lielbritāniju organizēja Ginesa pasaules rekordu grāmatas izdevēji, lai popularizētu 2010.gada izdevumu.



8 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Liekās ka tā i lelle... Ja ir īsts kā var atrast drēbes :D

2 0 atbildēt

tpc jau viņš nav redzems dažādās dreebees :P

atbildot uz BumBiere komentāru " Liekās ka tā i lelle... Ja ir īsts kā var atr... "  

1 0 atbildēt

psc...o_O

0 0 atbildēt

           Hmm japaprasa vai viņa vēža šunas var tikt pārstādītas manā smadzeņu aizmugerējā daļā un es arī varētu izaugt tik liels, un pārspēt viņa rekordu.

Nez visie tie ginesa rekordi ir kaut kāds murgs manā skatījumā.  Kapēc nav ginesa rekorda, piem vīriets kurs savu galvu ir spējīgs iebāzt sev dirsā, vai visvairāk vienas onanēšanas laikā izdalīto dzīvo spermatozoīdu skaits. 

Sviesc ! 

0 0 atbildēt

atbildot uz BumBiere komentāru " Liekās ka tā i lelle... Ja ir īsts kā var atr... " Ir taada iespeeja ka shuveeja/s  

0 0 atbildēt