local-stats-pixel fb-conv-api

lietas, ko es nesaprotu58

127 20

atrodoties interneta vidē, lai kā arī varētu necensties, tomēr nākas lasīt citu interneta lietotāju komentārus. nevienam nav noslēpums, ka tos, lielākoties, raksta jaunieši, nelaimīgi cilvēki, vnk lohi utt. 

 

latvietis mīl bez sāls apēst ne tikai citu latvieti, bet arī jebkuru, kas ir parādījies viņa redzes lokā. ''kā gan citi drīkst uzdrošināties izcelties, ja man ir slikti un mana dzīve nekam neder???''

šeit es uzrakstīšu dažas lietas interneta vidū, kas mani tracina. jā, šis ir mans orģinālraksts, kurā es paužu SAVAS doma, tāpēc bubinātāji lai iet delfos vai vipi pakomentēt ellas dejošanu šovā vai sončikas krūtis, nevis te!

p.s. bildes nav izvēlētas ar nolūku, vienkārši mazai ilustrācijai

 

 

varbūt raksts šķiet nikns, bet es tikai gribu vairos pozitīvismu, gribu, lai jūs apdomājaties par to, vai tiešām vienmēr jāpauž savs viedoklis un vai vajag tērēt laiku tam, lai izliktu žulti uz kādu, kam tas ir pie vienas vietas? :)

127 20 58 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 58

0/2000

 

atbildot uz ZemeņuMeitene komentāru " atbildot uz kiskiss komentāru " un paskat, Tu... " da labi, nekļūsti smieklīga :D es vienkārši izpaudu savas domas, bet Tev un citiem laikam vairāk patīk katru dienu skatīties FAIL un WTF bildes, nodirst Gagas jauno tērpu un tādas standarta lietas, vai ne? točna, cilvēki vnk negrib sākt domāt

7 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " velti iztereju 4min no sava muzha, lasot sho ... " re, tieši par tevi rakstā minēts ;D

7 0 atbildēt

Vienkārši ir tagad tā - cilvēkiem nepatīk analizēt, domāt. Viņiem patīk pagrābt tas, kas jau ir iepriekš izdomāts (stereotipi, klačas, nepatiesas ziņas, fakti, utml). Patiesībā to seklo ir ļoti daudz mūsdienu sabiedrībā.

Un paši tie nemaz neapzinās, cik ar viņiem ir viegli manipulēt.

7 0 atbildēt

Lielāko tiesu pasaulē naids un neizpratne (dēļ kā rodas stereotipi, klačas utml. figņas) rodas dēļ tā, ka nespēj pieņemt dažādību. Ir daudzi tādi, kas vnk to nespēj. Viņam labāk sēdēt uz vecajiem sakaltušajiem lauriem un par tiem priecāties. Bet vispārībā man poh par viņiem. Paši vien sev sliktu tik vien dara.

A tā, ja tu esi atvērts visādām lietām - nav problēmu. Mazāk naida, stresa, pārdzīvojumu, dusmu un kuņģa čūlas :D Dzīvo vēsā mierā.

 

Edit: Bet šī vispār arī ir dažādība. Lai vai ko darītu, atceries vienu. Viemēr uz pasaules būs pozīcija un opozīcija. Tas uz visām lietām. Magnēts tak ar nepastāv bez + polaritātes un - polaritātes.

7 0 atbildēt

Lietas ļoti pašsaprotamas,ir sekli cilvēki kas šo neizprot,bet man pašam pat tāda veida lietas dažreiz ir jāatceras,aizmirstas... Jauks raksts ;)

6 0 atbildēt

Nekad nesapratīsi un nekas arī nav jāsaprot, vienkārši neņem galvā. :D

5 0 atbildēt

atbildot uz molko komentāru " Tu nevienu te nepārmācīsi. Tā domāju es. be... " Neesi līdzjūtīga! Mīnuss Tev. Nemaz no raksta nemācies xD

5 0 atbildēt

atbildot uz Abadins komentāru " Nekad nesapratīsi un nekas arī nav jāsaprot, ... " Tieši tā. Dzīve nav tā vērta, lai par to uztrauktos. Labāk darīt to, kas pašam patīk. Piemēram mesties avantūriskos piedzīvojumos. Baudīt dzīvi. Baudīt jebko. Daudzi to pat vairs nemāk.

5 0 atbildēt

Diemžēl neesmu saticis nevienu pozitīvu urlu... Krievu jā, bet ne urlu... ;)

6 1 atbildēt
Eso avatarsEso

tas ir cilvēku dabā baumot un smieties par citiem, ta ka nav ko uztaisīties par pareizo

4 0 atbildēt

atbildot uz kiskiss komentāru " nu bet tad neķer kreņķi un ej pati izgudro ... " Man liekas, ka tu pati ķer kreņķi par to ko citi cilvēki dara interneta vidē. Da lai viņi raksta ko grib, kā grib un par ko grib. Kā tas skar tevi? Tieši tā, neskar, ja vien neraksta par tevi :D Tāda sajūta, ka centies citiem mācīt ko rakstīt un ko nē.

5 1 atbildēt

nedomāju, ka kādu ietekmēs šis raksts. :)

4 0 atbildēt

dala taisniibas shajaa rakstaa ir. bet es iisti nesaprotu taa jeegu. 

lai taksh cilveeki komentee...mani tas galiigi neuzvelk.  

jaa man arii nepatiik krievi(varbuut taapeec, ka dziivoju LV un juutos spiesta pasha maajaas runaat KRIEVISKI un tas man besii..----->lai gan niistu vairaak par okupaaciju utt...ieskats  VEESTUREE ----->ar vaaciju viss okey, jo LV praktiski vinju nav). bet visumaa vinji ir ljoti izpaliidziigi un forshi cilveeki (viesmiiliigaaki par mums TOCHNA) 

4 0 atbildēt

Centies mainīt pasauli? Nepūlies.

4 0 atbildēt

bezjēdzīgi

4 0 atbildēt

atbildot uz kiskiss komentāru " un paskat, Tu jau cepies ;) jā, mani skar, ... " Novēlu tev veiksmi pārveidojot pasaules iedzīvotāju domas un darbus! Patiešām,lai tev izdodas, pilnīgi noteikti novērtēšu tavu centīgumu, tas nekas ka rezultātu nebūs, bet tu vsm būsi centusies. Par to laikam izdomāju tavasm rakstam ielikt + emotion

5 1 atbildēt

Tu nevienu te nepārmācīsi.

Tā domāju es. bet + par centību pasauli padarīt labāku. :D

4 0 atbildēt

un? emotion neko jaunu jau nepateici

4 0 atbildēt

1. .. jā, bet uz tām gotu meitenēm ar zaļiem matiem nav patīkami skatīties, bet viņas atšķirās...

2. nav ko piebilst

3. sķībacainie vnk pasaulē neko sakarīgu nav izdarījuši -- šitādu pirmoreiz dzirdu. visi šķībie ir datornūģi, un visas taizemiešu meitenes ir transvestīti. urlām nav tautības, tikai tā ir sanācis ka lielākoties tie ir krievi

4. uj ++++++++++++++++++

4 0 atbildēt

molko, miegamici - kur teikts, ka es gribu pārmācīt? es vnk apkopoju viņu bezjēdzīgumu

3 0 atbildēt
« 1  2  3 »