local-stats-pixel fb-conv-api

lidostu evakuē pank-grupas nosaukuma dēļ7

5 0
Memfisas nacionālajā lidostā evakuēja visus cilvēkus, jo lidostā atrada divriteni ar aizdomīgu uzlīmīti, kura vēstīja „Šis divritenis – paštaisīta bumba”. Par to ziņo CNN.

Kāds pilots lidostā pamanīja divriteni ar iepriekšminēto uzlīmi un paziņoja par to policijā. Sakarā ar teroristu draudiem lidostā nekavējoties veica evakuācijas darbus „C” terminālā. Vēlāk speciālisti noskaidroja, ka divritenis ir pavisam parasts un tajā neatrodas nekādas sprāgstvielas.

Izrādījās, ka vārdu salikums „Šis divritenis – paštaisīta bumba” ( "This Bike is a Pipe Bomb" ) ir Floridas štatā populāras pank-grupas nosaukums. Uzlīme uz divriteņa bija reklāmas loma. Spriežot pēc saceltā trokšņa par šo uzlīmi, reklāma šai grupai vairs nav vajadzīga.

Aizturēto divriteņa saimnieku policija atlaida brīvībā un neizvirzīja viņam nekādas apsūdzības. Kā nekā vienīgais par ko viņu varētu apsūdzēt ir par nepareizās grupas izvēli, kuras nosaukumu līmēt uz divriteņa.

CNN atzīmē, ka pank-grupas 12 gadu vēstures laikā šis nav pirmais šāda veida atgadījums. Iepriekš kādā Floridas universitātē policijas sapieri uzspridzināja divriteni ar tieši tādu pašu uzlīmi.


No tā visa seciniet vienu – ja braucat uz Ameriku, nekādā ziņā nelīmējiet uzlīmes ar šīs grupas nosaukumu, jo varat tādēļ ne tikai iekulties ķezā, bet arī pazaudēt ko vērtīgu policijas sapieru dēļ.




5 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Idiotu bars. Nekas vairāk. Ar savu terorismu jau par tālu aizgājuši.
3 0 atbildēt
Pff ...
1 0 atbildēt
Nu daunji emotion
1 0 atbildēt
Stulbie amīši...
1 0 atbildēt
es iedomājos skatu ka sapieri nosper kādam ričuku un uzbliež gaisā :rofl:
1 0 atbildēt
Stulba grupa
1 1 atbildēt
Amishi gan bik padebili, terosima apkaroshanaa iegulda daudzos milijonus un nomirst no taa maksimums 100 cilveki gada, bet pashu valsti no arstejamam slimibam, nepietiekamas naudas delj mirst tukstoshiem cilveku.
0 1 atbildēt