local-stats-pixel fb-conv-api

kareivis aizdzen divus tankus5

2 0
18 gadus vecs britu kareivis, kurš atradās alkohola reibumā, kādu rītu aizdzina divus tankus no garnizona, kurš atrodas Vācijas pilsētā Cellē. Kā ziņo aģentūra AFP, incidents notika ceturtdienas rītā.

Pēc vācu policijas datiem, pirmo reizi kareivim izdevās izbraukt nepamanītam no garnizona teritorijas, taču kareivim izdevās nobraukt tikai aptuveni 500 metrus, jo pēc tam viņš iebrauca grāvī un tur pat arī noslāpa. Tad kareivis aizgāja līdz garnizonam un nozaga vēl vienu tanku. Šoreiz viņam izdevās nobraukt gandrīz trīs kilometrus, pirms viņu pamanīja britu patruļa.

Pēc tam, kad tanks gandrīz vai ietriecās pretī braucošā mašīnā, militārā policija centās pārtvert tanku. Manevru laikā kareivis netika galā ar tanka vadību, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Izmeklēšanas rezultātā secināja, ka kareivja asinīs ir viena promile alkohola.

Tiek ziņots, ka kareivis tiks apsūdzēts tikai par bīstamu braukšanu. Tiek atzīmēts arī, ka tanks, kuru bija aizdzinis kareivis, ir vieglā tipa tanks Scimitar. Tanks sver astoņas tonnas un paredzēts trīs cilvēku ekipāžai, tiek izmantots izlūkošanas operācijās. Maksimālais ātrums, kuru var sasniegt Scimitar, ir 80 kilometri stundā.
2 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Nja garnizona apserdze tik tiesam bijus uzdevu augstumos...
2 0 atbildēt
phe
1 0 atbildēt
Viss auGstākajos!!! emotion emotion emotion
1 0 atbildēt
apsardze straadaa uz pilnu slodzi :D
0 0 atbildēt
Hi-Hi! 1 promile! Hi-Hi! musejie ar 7promilem brauc pec vel viena! Hi-Hi!!!!
0 0 atbildēt