local-stats-pixel

izcel rakstu un laime8

12 7
Hei, patīkamas pārmaiņas ir klāt! Tev ir reāla iespēja izcelties un laimēt iPod Touch! Kas tev ir jādara? Būsi jau pamanījis, ka blakus katram rakstam parādījusies poga "Izcelt". Tātad, lai piedalītos iPod Touch izlozē, tev jānospiež šī poga. Tālāk tev ir iespējams izvēlēties - izcelt rakstu galvenās lapas augšā, izcelt rakstu lapas augšā uz 24h, vai izcelt rakstu augšā uz 72h. Tas nozīmē, ka raksts atradīsies galvenās lapas augšpusē vai nu līdz nākamā raksta publicēšanas brīdim, 24h vai 72h, atkarībā no nosūtītās īsziņas. Atceries! Izlozē nepiedalās raksts, bet gan tavs telefona numurs!

Lai piedalītos iPod Touch loterijā, tev ir jāaizsūta sms īsziņa ar raksta kodu uz numuru 157. Visi, kas būs izcēluši savus, vai citu lietotāju rakstus piedalās iPod Touch izlozē. Viena sms - viena iespēja laimēt, vairākas sms - vairākas iespējas.

Svarīgi! Izceltajam rakstam nav obligāti jābūt tavam rakstam. Tu vari izcelt jebkuru rakstu. Tev nav jābūt reģistrētam lietotājam. iPod Touch izspēlē piedalās tavs telefona numurs. Katra raksta izcelšanas skaits nav ierobežots. Tāpat ir iespējams izcelt pavisam vecus rakstus!

Atceries! Izlozē nepiedalās raksts, bet gan tavs telefona numurs!

Vēl svarīgāk! Un tas vēl nav viss! Paša skatītākā raksta (izņemot erotikas sadaļu, laikaposmā no 19.janvāra līdz 19.februārim) autors savā īpašumā iegūs iPod nano (spoki.lv administratoru, adminu un SIA "Nerealitāte" darbinieku un to radinieku raksti netiek ņemti vērā). Lūk tev ir iespēja izvērsties! Atļauts ir viss, rakstu reklamēšana citos portālos, rakstu izcelšana, spama izsūtīšana u.c. tikpat godīgi paņēmieni. Mazliet pūļu un iPod nano ir tavs! Par brīvu!

Pavisam svarīgi! Nākamais solis - tiks ieviesti dažādi pakalpojumi (fīčas) kuras varēs nopirkt par cepumiem (nu ta beidzot!), un ticiet man tās būs ļoti interesantas! :)

Veiksmīgi laimēt iPodu, kaut kā tā. :)

p.s. iPod Touch un iPod nano jau ir nopirkti! Redzēju pats savām acīm!
12 7 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000
kāda jēga pārkopēt rakstu...? emotion emotion
2 0 atbildēt
Tas ir kruta!
1 0 atbildēt
nesapratu joku moš viņš viņu pacēla emotion
1 1 atbildēt
jogy - tad jau ko dara oriģinālais raksts, dažus rakstus zemāk? :D :D vnk cepumi jau kkā jāpelna
0 0 atbildēt
daunisms
0 0 atbildēt
man kaut kā t;a rakstu izcelšna nepatīk... varēja jau vismaz būt kkādā zilā vai oranžā krāsā, nevis spilgti, spilgti sarkanā!!!
0 0 atbildēt
Vienīgais kas krita acīs bija iPod Touch iPod Touch iPod Touch
0 0 atbildēt
bmwz4 - to tu vari ārstēt, ganjau atradīsi kādu klīniku, kur tevi izārstēs ! jēga no copy/paste ja orģinālais raksts tepat zemāk ir ? psc.. ------ mīnus
0 0 atbildēt