local-stats-pixel

gribi būt iekārojama?14

Reklāma
Reklāma
Reklāma
80 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 14

0/2000

Runājot par sarkano lūpukrāsu.. Neteiktu, ka jaunām meitenēm īpaši tā krāsa derētu. Tad jau virs 30 , manuprāt, daudz labāk. Atkarīgs arī no tā, kādā tonī ir zobi. Ja iedzelteni nedaudz, tad sarkana krāsa izskatīsies ļoti nepievilcīgi.

Jā, par to Ziemīšu eglīti riktīga taisnība emotion nesaprotu tos sievišķus, kas uzkar uz kakla un citur visas rotas, kas vien atrodamas viņu lādītēs!

2 0 atbildēt

Nezinu, sabiedrībā, kur es atrodos, tā nav : ) Es, piemēram, pucējos , pirmkārt, sevis iepriecināšanai. Ir taču forši paskatīties spogulī un saprast, ka patiešām esi skaista !

1 0 atbildēt

Tiesa, kas tiesa, ka vērtē pēc izskata. Tiešām nezinu, bet cilvēki, kas ir man apkārt, tādi nav. Labi, varbūt viens no desmit. Labā bariņā, redz, esmu tikusi :)

1 0 atbildēt

Ir, ir. Mūsdienās jaunieši vispār bezkaunīgi! Plusiņš Tev have a nice evening : )

1 0 atbildēt

3. skaista ganemotion

0 0 atbildēt

Don't believe it girls ;)

0 0 atbildēt

Nu ko, atliek tikai izmēģināt!

0 0 atbildēt

Starp citi, kā reiz gribēju iegādāties sarkanu lūpu krāsu.Izstaigāju 4 veikalus un tikai pēdējā tādu par pieņemamu cenu  atradu kaut ko ļoti līdzīgu. Visos citos toņos - bez problēmām, bet klasisku sarkanu, nu nekādi.

0 0 atbildēt

piekrītu tam, ka skolā visi džeki ir pieraduši, ka meitenes tur nāk tik skaistas kā bārbijas, un uzreiz kādu, kura nav sataisījusies, tai piesienas.

0 0 atbildēt

Jums gan vesala parka lai piesaistītu uzmanību

0 0 atbildēt

Šīs visas ir muļķības. Saprotiet, ka nav izskats tas dominējošais (it īpaši, ja tu cilvēku jau pazīsti) puišu izvēlē, bet priekš pirmā iespaida -  pat ļoti nozīmīgs. Galvenais ir būt sakoptai, nesmirdēt pa kilometru, pieklājīgi (PIEKLĀJĪGI, nevis uzkrītoši) ģērbties un īpaši neaizrauties ar špakteli. Puiši parasti neizvēlas tās "uzmanības kuces" ar 101 kompleksu un neierobežotām vajadzībām. Vairāk tiecas uz tām praktiskākām, parastākām meitenēm.

0 0 atbildēt

 ne valka kleitas ne krasojas ne smarzojas, bet apzinas ka tapat ir skaista. un  ir burvigs cilveks, kursh mak gatavot est zinojiet es tadu velos apprecet

0 0 atbildēt