local-stats-pixel fb-conv-api

enrike iglesiass8

11 14
Koncertaģentūra "FBI" paziņoja: 27. aprīlī "Arēnā Rīga" koncertu sniegs viens no pasaulē aktuālākajiem un pieprasītākajiem popmūziķiem – slavenais spāņu dziedātājs Enrike Iglesiass (Enrique Iglesias). Mūziķis Latvijā ieradīsies savas Eiropas turnejas "Greatest Hits Tour" ietvaros un koncertā izpildīs savus slavenākos hitus.

Enrike Iglesiass ir viens no panākumiem bagātākajiem popmūziķiem pasaulē. Viņa kontā ir divas "Grammy" balvas, kā arī daudzi citi prestiži apbalvojumi, tai skaitā vairāki "Billboard" un "World Music Awards". Šī gada janvārī Enrike Iglesiass franču mūzikas balvu "NRJ Music Awards" pasniegšanas ceremonijā tika atzīts par gada labāko ārzemju izpildītāju. Šogad mūziķis nominēts arī 10 "Latin Billboard Awards" balvām, ieskaitot tādas nominācijas kā Labākais albums un Labākais izpildītājs.

2007. gadā Enrike Iglesiass albuma "Insomniac" popularizēšanas tūres ietvaros uzstājās Tallinā un Viļnā. Publikas interese bija milzīga un koncerts Tallinā tika izpārdots 15 minūšu laikā. Arī izziņotais papildkoncerts tika izpārdots īsā laikā. Pilnībā izpārdota bija arī mūziķa uzstāšanās Viļņā.



11 14 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
"27. aprīlī "Arēnā Rīga" koncertu sniegs" ??? Izskatās , ka kāds ir atpalicis no laika !!! :D
11 2 atbildēt
varbūt salūza kalendārs :D
11 2 atbildēt
jā ... veci jaunumi! toties pēc Enrikes koncerta gandriz ik uz soli varēja dzirdēt kā pārlaimīgās fanītes piemin viņu!
10 2 atbildēt
Raksta autore laikam ilgi jo ilgi bija uz ''korķa'' uzkāpusi emotion emotion emotion
9 1 atbildēt
Par viņa uzstāšanos paziņoja FBI?? uhtii emotion
7 2 atbildēt
seksuāls čalīts :D Nu bet tā ir pārs labas dziesmas arī viņam! :)
3 2 atbildēt
27.aprīlī notiks?Tu pats to ievietoji 9.maijā tu dolbik.
0 1 atbildēt
o jaa enrike...mmm jaa... vinja balsss mmm ring my bell mhm... vinja dziesmas skan man galvaa katru dienu ..koncerts bija neaizmirstams ... wtf? emotion lunjc kaads idiots iet uz vinja koncertiem? tur tak riktiigi nevar izaardiities nerunaajot jau par vinja stulbo izskatu un veel stulbaakaam dziesmaaam
5 7 atbildēt