local-stats-pixel fb-conv-api

dzīves realitāte11

38 2
Reiz pienāks diena, kad Tu tā vietā, lai pamostos un ķertos pie brokastīm, atjēgsies tajā daudz pieminētajā tunelī, kura galā zaigos spožā un brīnumainā gaisma, un tavs dzīves ceļojums būs galā.
Un, lūk, tajā brīdī, kad acu priekšā, kā apgalvo, nozibēs viss tavs mūžs, diez vai Tev liksies svarīgi tas, cik naudas būsi iekrājis, kādus apbalvojumus esi saņēmis, cik automobīļu Tev bijis, kāda ir Tavu biržas vērtspapīru cena vai arī cik reižu Tavs ģimis bijis redzams avīzē.
Man tā liekas, ka tajā brīdī Tev daudz svarīgāks būs tas, cik daudz mīļuma dzīvē esi devis un saņēmis, cik nakšu esi pavadījis, sajūsmā vērdamies zvaigžņu pilnajās debesīs. Tu atsauksi atmiņā gan paša taisītos sniegavīrus, gan vasaras lietus lāses, ko savulaik centies notvert uz mēles, gan to brīdi, kad sadzirdēji čukstu: "Es Tevi mīlu." Neiznieko laiku, raizēdamies un prātodams par nākotni. Tā noteikti pienāks - un pavisam drīz. To nu es droši varu apsolīt. Tā vietā labāk izslien zodu, uzauj ceļakurpes un dodies, kurp Tava sirdsbalss Tevi ved. Kaut vai līdz pasaules galam. Un šajā ceļojumā neaizmirsti to, ka ikviena diena ir dārga dāvana, ja vien tu proti novērtēt to, ko šī diena Tev sniedz. Un, ja tā, tad Tevi gaida vēl viena nenovērtējama dāvana. Rītdiena.
38 2 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Death
1 0 atbildēt
labs emotion
1 0 atbildēt
skaisti un patiesi emotion
1 0 atbildēt
smuki.
1 0 atbildēt
Lika aizdomāties.
1 0 atbildēt
life's a bitch, and then you die, so let's get high
1 0 atbildēt
skaists texts
1 0 atbildēt
jā.. tieshām labs.. man patika .. emotion
1 0 atbildēt
cookyholik, malacis emotion
1 0 atbildēt
paldies..man tas teksta lika ljoti aizdomāties par dziiwi..
1 0 atbildēt
Labi... emotion
0 0 atbildēt