local-stats-pixel fb-conv-api

briidinaajums wisiem! iesaku izlasiit!!!41

23 2

emotionTVNET saņēma vēstuli, kuras autors parakstījies kā bijušais "Maxima" strādnieks un apgalvo, ka diemžēl mīts, kuru Centis Ūbele komentē TV, nepavisam neesot mīts. Pārtikas un veterinārā dienesta Tirdzniecības un noliktavu sektora vadītāja Velga Toma TVNET apstiprināja, ka ir konstatēts gadījums, ka veikalā tiek cepta veca vistas gaļa.
TVNET lasītājs raksta: "Salātu skalošana notiek PASTĀVĪGI! Un ne tikai gaļas izstrādājumus ar beigušos derīguma termiņu pārvāra un pievieno, lai salāti izskatītos svaigi, tiem pievieno piedevu "SUPER SVAIGUMS" (dzīva ķīmija), kura ir paredzēta tikai lielveikalu virtuvēm, parastā veikalā šādu piedevu nevar iegādāties. Tā pati garšviela tiek pievienota arī pārmazgātam šašlikam, zaļām, smirdīgām vistu kājām, kuras pēc tam liek grilā un cilvēki ar lielu apetīti tās ēd, vai no šīs vecās gaļas iznāk smuki galerti. Atsakoties veikt šīs apstrādes operācijas, mēs zaudējam darbu. Ko tad īsti uzņēmums "Maxima" grib? Rodas jautājums, atbildei uz kuru Centis Ūbele pa TV cenšas aizmālēt acis. Var aizvērt muti draugiem, kaimiņiem, bet tikai ne mums, bijušajiem aizvainotajiem strādniekiem SIA Latvia Maxima."
Pārtikas un veterinārā dienesta Tirdzniecības un noliktavu sektora vadītāja Velga Toma telefonintervijā TVNET atzina, ka konkrētu sūdzību skaitu par veikalu "Maxima" viņa nevar nosaukt, bet to ir "diezgan daudz".
Toma skaidroja, ka runa par vecas pārtikas pārstrādi un tirgošanu "uzpeld šad un tad". Viņa pastāstīja par kādu konkrētu gadījumu pagājušajā gadā, kad Pārtikas un veterinārajā dienestā (PVD) ar sūdzību vērsās kāda bijusī "Maxima" darbiniece, kura sūdzējās, ka atlaista no darba, jo nav vēlējusies piedalīties vecas pārtikas tirgošanā. Ieradušies veikalā, PVD darbinieki patiešām konstatēja, ka veikalā tiek cepta veca vistas gaļa - toreiz atklāti vairāk nekā 10 kilogrami bojātās preces.
Sūdzības bijušas arī par "salātu mazgāšanu", taču apstiprinājumu tam PVD inspektoriem nav izdevies gūt, teica Toma. Viņa aicināja cilvēkus, konstatējot pārkāpumus, nekavējoties griezties ar sūdzību Pārtikas un veterinārajā dienestā - inspektori reaģējot uz katru šādu sūdzību.
23 2 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000
Zinu faktu,kad rīga vienā maxīmā,desas,pelējumus utt mazgā ar fairy. emotion
2 2 atbildēt
« 1  2  3 »