local-stats-pixel

ai arī latviešiem ir sekss pēc 60?4

16 1
Vienā krūzē ir 14 glāzes sulas, bet otrā krūzē- 10 glāzes sulas. Cik glāžu sulas jāpārkej no pirmās krūzes otrajā, lai abās krūzēs būtu vienāds daudzums sulas?
0. 1
1. 0
2. 5
3. 6
4. 2
5. 4
6. 3
7. 8
8. 12
9. 15
uz nākošo>


ķīstā vecmāmiņa. Neķītrais vecais sakārnis. Vecais jāklis. Vai nav „burvīgi” stereotipi mums, latviešiem? Patiesībā ar seksu vecumdienās viss ir gluži vienkārši — tas vai nu ir, vai nav.


atvijā par seksu pēc 60 publiski runā gaužām maz. Es pat teiktu — nerunā vispār. Turpretim ASV un citur pasaulē senioru sekss nav nekāds bubulis. Par to raksta, lasa lekcijas, veic pētījumus un izdod kaudzēm grāmatu.Paplašiniet baudas apvāršņus!
Lai nu kā, bet vecums nenāk viens — ne Amerikā, ne Latvijā. Kļūstot vecākiem, mainās ne tikai gadu skaitļi, bet arī organisma fizioloģija, kas ietekmē arī seksuālo funkciju. Seksa eksperti atgādina: sekss neaprobežojas tikai ar klasisku seksuālu aktu, un pārējās seksa formas nav domātas tikai tiem, kas baidās palikt stāvoklī. Ja, kļūstot vecākiem, kādas no seksuālajām aktivitātēm vairs neizdodas vai sagādā neērtības, vajag pamēģināt ko citu, nevis atteikties no seksa pilnībā. Amerikāņu ārsti un terapeiti palīdzējuši atrisināt seksuālas problēmas arī invalīdiem. Galvenais — nebaidīties paplašināt baudas apvāršņus!
16 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000
Protams ! ^^
1 0 atbildēt
Kad man būs 60, tad atcerēšos emotion emotion
1 0 atbildēt
domāju, ka amerikā ir pāri kuriem pēc 60 gadiem nav sexa, tpt kā ir pāri iekš lv kuriem pēc 60 ir sexs :) tas ka viņi par to publiski nerunā - domāju, tā ir viņu darīšana ;) tā ka īstenībā nesapratu jēgu, tam penterim, bet nu godīgsakot - man jau vienalga :D
1 0 atbildēt
es ceru tik ilgi nedzīvot
1 0 atbildēt