local-stats-pixel

Zoles, Duraka un Krustvārdu mīklu turnīrs6

14 2
8. septembrī sāksies lielais Pasmaidi.lv spēļu maratons, kur ikviens varēs piedalīties Zoles, Duraka vai Krustvārdu mīklu turnīros un laimēt naudas balvas, un iegūt uzvarētāju titulus.
Sacensības spēles un mīklas ir bez maksas un tajās var piedalīties ikviens bez vecuma ierobežojuma portālā Pasmaidi.lv. Tā kā Netgames un Pasmaidi sāk draudzēties arvien ciešāk, visas spēles un mīklas ir pieejamas Netgames jaunajās sadaļās „Mīklas” un „Galda Spēles”.
Sīkāka informācija par katru konkursu ir pieejama PDF failos, kurus var tepat lejuplādēt.

Duraka turnīrā vinnēs divi labākie
No 8. septembra līdz 29. septembrim risināsies kāršu spēles Duraks turnīrs, kurā tiks izcīnīti divu labāko Duraku meistaru tituli un LVL 50 naudas balvas.
Titulu Lielais Meistars un 50 latu balvu iegūs triju nedēļu laikā visvairāk punktus savākušais spēlētājs, savukārt titulu Ātrais Meistars un 50 latus laimēs spēlētājs, kurš būs savācis visvairāk punktu vienas dienas laikā.
Lejuplādēt pilno Duraka sacensību noteikumu nolikumu (PDF formātā)

Zoles turnīrs, neizejot no mājām
No 15. septembra līdz 6. oktobrim noritēs kāršu spēles Zole piecu labāko zolētāju titulu izcīņa. Triju nedēļu laikā katrs Zoles spēlētājs varēs vinnēt 50 latu naudas balvu un titulu Dominētājs, Mazais Lielo Vezumu Gāzējs, Iznīcinātājs, Niknais Zolētājs vai Galda Valdnieks – GALDNIEKS.
Lejuplādēt pilno Zoles sacensību noteikumu nolikumu (PDF formātā)

Krustvārdu mīklas uz ātrumu
No 22. septembra līdz 13. oktobrim notiks Krustvārdu mīklu čempionāts, kurā ātrākais minētājs iegūs 250 latu naudas balvu.
Darba dienu vakaros 22:00 tiks palaista speciālā čempionāta krustvārdu mīkla, kuru varēs minēt ikviens. Minētājs, kurš triju nedēļu laikā būs kopumā atminējis čempionāta krustvārdu mīklas visātrāk, vinnēs 250 latus.
Lejuplādēt pilno Krustvārdu mīklu sacensību noteikumu nolikumu (PDF formātā)
Lai piedalītos turnīros un saglabātu savus rezultātus, nepieciešams reģistrēties portālā Pasmaidi.lv. Turnīros drīkst piedalīties tikai viens spēlētājs ar vienu kontu. Jebkādas izmaiņas sacensību norisē tiks izziņotas Pasmaidi.lv un Netgames interneta lapā.
Ja rodas kādi jautājumi, var droši rakstīt uz konkurss@netgames.lv vai uzdot tos raksta komentāros.

Visi laipni gaidīti spēlētāju un minētāju pulkā!
14 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000
es tak nemaku spelet :D
3 0 atbildēt
Iemaacies. Nav ko aakstiities.
3 0 atbildēt
ka var duraku nemaceet.
3 0 atbildēt
zoliti labprat uzspeletu
3 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt