local-stats-pixel

Zemeņu spa mājās =)1

12 1

Varbūt zemenes jau ir beigušās bet tomēr varbūt šis raksts jums palīdzēs,atgādinās jums par vasaru un lieki noderēs skaistumkopšanā =) ceru kka jums patiks =)

Ātrais skrubis

Zemenēs ir viena no ādai visderīgākajām vielām – alfa hidroksīdskābe. Tā palīdz atbrīvoties no sabiezējušā ādas slāņa un stimulē jaunas ādas kārtiņas veidošanos, padarot sejas ādu starojošu un bezgala jauku. Lūk, viens no vienkāršākajiem veidiem, kā izbaudīt zemeņu labās īpašības: pārgriez ogu uz pusēm un ierīvē ādā. Vairākas minūtes ļauj tai iedarboties un tad šo dabisko masku noskalo ar siltu vai remdenu ūdeni. Un tava āda vien dažu minūšu laikā ir kļuvusi maigāka un līdzenāka!

Gardā sejas maska

Šī recepte ir tik garda, ka tev gribēsies to apēst, nevis likt uz sejas. Tomēr turies pretī kārdinājumam – radītais efekts ir tā vērts! Medus salikumā ar krējumu pabaro nogurušu ādu, tāpat piešķir tai maigumu un nepieciešamo mitrumu. Savukārt zemenēs esošā salicilskābe attīra ādu no atmirušajām ādas šūnām un dažādiem bojājumiem. Tātad – tev vajag četras vidēja izmēra zemenes, ēdamkaroti krējuma un ēdamkaroti medus. Iesākumā sablenderē zemenes, tad pievieno krējumu un medu. Šo maisījumu uzklāj uz sejas ādas un kakla, atstājot uz desmit minūtēm. Krējuma vietā vari izmantot arī dabisko jogurtu, kas balansēs ādas pH līmeni un mazinās tik kaitinošo spīdumu uz sejas.

Kāju skrubis

paši vasaras sezonā, kad izvēlies vaļējas sandales, vajag parūpēties par pēdu izskatu. Zemeņu skrubis ir lielisks līdzeklis, lai no pēdām noberztu sabiezējušo ādas slānīti. Sablenderē astoņas zemenes, kam pievieno divas ēdamkarotes olīveļļas un tējkaroti sāls. Visu samaisi un kārtīgi iemasē pēdās. Viss – tavām pēdiņām nu jābūt tik maigām kā zīdainim!

Mazina piepampumu

Lai gan acu plakstiņu pietūkšanas gadījumā parasti iesaka izmantot gurķu ripiņas, tikpat lieliski darbojas arī zemenes. Sagriez lielāko zemeni šķēlītēs un 10 minūšu paturi uz aizvērtiem plakstiņiem. Pēc procedūras vari vēl uzklāt ādas mīkstinātāju, kas ir piemērots ādai ap acīm.

Bezpumpu ikdienai

Tās sasodītās pinnes vienmēr uzrodas tajā laikā, kad ir paredzēts kas īpašs – foršākā ballīte, romantisks randiņš vai jautra tikšanās ar draudzenēm! Lūk, brīnumlīdzeklis ādas izskata uzlabošanai! Tev vajag vien 80 gramu sagrieztu zemeņu un ēdamkaroti skābā krējuma. Visu kārtīgi samaisi un uzklāj uz sejas. Paturi kādas 10 minūtes, tad noskalo siltā ūdenī un iemasē ādā mitrinošu krēmu.

Baltiem zobiem

Tu noteikti pat neiedomājies, ka zemenes balina tavus zobus! Aha, vienkārši ieberzē zobos nupat sablenderētu zemeni.

Reklāma
12 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

ineteresanti,un iespējams noder arī.

0 0 atbildēt