local-stats-pixel fb-conv-api

Zāles pret vēzi?54

959 21

Hallo, Salut, spocēni! emotion

Izdomāju uztaisīt rakstu par to, kas patīk man - par zinātni un onkoloģiju. ]

Ja kādam no jums kādreiz ir vēzis ( vienalga, ceru, ka nebūs), tad nav tik ļoti jāuztraucās, ka būs jāapstarojas ( jābaruc uz Fukušimu :D ) vai jālieto totāls tualetes poda tīrāmais venozi, lai paliktu dzīvs, jo ir atrasta jauna tehnoloģija ( kam jauna, kam ne tik jauna).

Tekstiņu tulkoju pati (bez google translate :D ), ceru, ka nav kļūdains, bet ja ir, centīšos, lai tas neatkārtojas.

959 21 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000

Ilustrētajās zinātnēs utt. ir jau lasīts par daudzām jaunām metodēm, kas var izārstēt vēzi, bet visas viņas vēl skaitās pārbaudes režīmā, cik ilgi var pārbaudīt, ja man būtu kaut kāds vēzis, es būtu gatavs kaut vai uz anālo zondēšanu, ja vien viņa pirmajos testos būtu parādījusi jau kat cik normālus rezūltātus. Kad šitos beidzot laidīs medicīnā.

56 0 atbildēt

es varu pateikt vēl labāku variantu- uztaisi eļļu no marihuānas, uzsmērē un vēzis prom dažās dienās

14 0 atbildēt

Būtu jauki ja viņi ne tikai teorētiski visu taisītu, bet ieviestu praksē un tādā kas ir pieejama, varbūt tad mans brālēns nebūtu mokoši nomiris!

Un žēl ka daudzi līdzekļi par kuriem prasa tūkstoti un vairāk bieži vien nevis palīdz, bet situāciju pasliktina!

9 1 atbildēt

haizivis vienigas ar vezi neslimo uz planetas...why? 

genus tapat ka šini eksperimenta no0 haizivs un ielaist cilvekam... poh - lai izaug žaunas, bet vēzis pazūd ;)

8 0 atbildēt

+ par diedalēšanu

5 0 atbildēt

es varu derēt, ka liela daļa pat nesaprata par ko tu vispār rakstīji, bet tā kā esmu mācījusies pataloģiju, tad man ir skaidra bilde :D žēl, ka šī metode nav izstrādāta labāk, jo man vectēvs nomira pagāšgad no melanomas....

Bet lai tas vēzis neveidotos, var laikus par to parūpēties. Ir noskaidrots, ja lieto katru dienu 1 tableti aspirīnu, tas samazina risku dabūt vēzi, jo aspirīnam piemīt antiagreganta īpašība (pret sarecēšanu) :)

5 0 atbildēt

Pieņemu, ka tā būs ļoti iedarbīga metode vēža apkarošanā :)

Autoram(ei): Slimību ārstēšana neaprobežojas tikai ar zinātni, godīgi sakot tai ir maza nozīme. Cilvēki diemžēl ir aizmirsuši, kas ir domu spēks un ticība (nerunāju par kaut kādām tur reliģijām). Ar savām domām tu spēj izdziedināt gan sevi gan citus. Tam ir nemazums pierādījumu! :) Ja paraksi dziļāk par šo tēmu būsi pārsteigts(a).

3 0 atbildēt

deam, kamēr es izmācīšos vairs nebūs ko pētīt un atklāt....vismaz vēl paliek cerība uz to, ka varēšu izgudrot zāles pret AIDS :D

3 0 atbildēt

Interesanti ka daudzviet tas nekad netiek skaļi teikts, bet atskatoties uz pagātni vien skaidrs , ka daudzviet vispirms karam saistītas tēmas  un ieroči tiek apspriesti un tikai pēc tam medicīna un viss ap to.Ja pasaulē nebūtu bijuši kari , tad varbūt medicīna mūsdienās būtu attīstījusies daudz tālāk. 

2 0 atbildēt

Starpcitu, zāles pret ādas vēzi [ja nemaldos] atklāja Latviete jau 90 gados. Taču Latviešu valdība bija par tupu un skopu lai nosponsorētu zāļu ražošanu un tālākus rīcības plānus.. Tā nu tagad sieviete aizbrauca uz ASV un tik kādus pāris gadus atpakaļ dabūja sponsorus lai to visu varētu attīstīt..

2 0 atbildēt

esmu dzirdējusi ka latvijā izgudrotas zāles pret vēzi :D tikai tās ir ļoti dārgas.

3 2 atbildēt

Mīnuss par diedelēšanu

8 7 atbildēt

Varēja virsrakstā uzrakstīt pret kādu vēzi, man jau likās ka pret Vēžiem:D

1 0 atbildēt

riebās veids, kā uzrakstīts. tie '':D'' vnk leca visam tekstam cauri. necenties savienot nopietnu rakstu (par nopietnu tēmu) un asprātības

un 7. ''potenciālie vēžinieki'' vsp WTF????

2 1 atbildēt

Un tā tika radīds T vīruss, par kuru sīkāk var uzzināt no filmas : "Resident Evil" :D

1 0 atbildēt

B** ,es ēdu cepumus un ieraudzīju to kāju!! emotion

0 0 atbildēt

Nebūtu tas ņerkstēšanas teksts beigās...

4 4 atbildēt

nepiekrītu , tad jau džeku kas sev ādas vēzi izārstēja ar marihuānas eļļu neatrastos cietumā un marihuānu neieskaitītu kā vienu no nelegālajām narkotikām ārstniecības nolūkiem.

0 0 atbildēt

Jā, protams.Bet ķirurģija visu atrisināt nevar ņemot un visas kaites izgriežot no cilvēka ārā tur tak nekas nepaliktu pāri. ))

0 0 atbildēt

+++

0 0 atbildēt