local-stats-pixel fb-conv-api

Zaibala tā skaņa un reklāma :D10

12 0

Jau kuro reizi salecos nejauši pārbraucot ar peli pāri šai reklāmai, bet vienreiz sanāca ne pajokam slikti. Apsēdusies gultā, pa spokiem ņemos Bija kaut kur 2 naktī, biju uzlikusi austiņas, gadījumā ja būs kāds interesantants video,  vīrs protams gulēja saldā miedziņā  (darbā viņam jābūt 6 no rīta) - kad viņš ir noguris pēc darba tad viņam var pat traktors braukt pāri. Man miegs protams nenāca, kaķis bija apgūlies gultas kājgalī. Kaķis tik laimīgs, ka beidzot var tikt gultiņā, staipoties un murrājot palaida nadziņus tieši man kājā, pat caur segu. Es saraustoties nejauši izrāvu austiņas no kopja un tieši tā reklāma uz pilnu klapi, tāds troksnis pa visu istabu, kaķis pat salecās. Vīrs pamodās un tāds skatiens viņam acīs ārprāc, dabūju tā kārtīgi ar spilvenu, nolamāja. Tagad pat bail pa nakti netā līst. Vot kā tā stulbā reklāma mani iegāza.

12 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000

Ciest nevaru to suuda reklaamu . |(

2 0 atbildēt

Tātad pie visa vainīgs bija kaķis

1 0 atbildēt

atbildot uz jippo komentāru " Tātad pie visa vainīgs bija kaķis "

nu kaķis ar vairs gultā netiek laists  

1 0 atbildēt

No tā taču ir izeja, tā kā esi jau septītajā līmenī, spoks, vari par nieka 1000 cepumiņiem reklāmu uz mēnesi atslēgt. Es arī tagad beidzot sēžu klusumā, nakts vidū varu nebaidīties no tā, ka trieka ķers. 

1 0 atbildēt

atbildot uz mikuskina komentāru " No tā taču ir izeja, tā kā esi jau septītajā ... "

nu jā pēc šī atgadījuma man pieleca ka tā varēju izdarīt :D  

1 0 atbildēt

atbildot uz Spicegirl komentāru " nu jā pēc šī atgadījuma man pieleca ka tā va... " vismaz tagad nebūs jāuztraucas, ka pamodināsi vīru emotion

1 0 atbildēt

Netiik ari

1 0 atbildēt

Es tik domāju vai atrodas kāds idiņš, kas uzķeras uz to debīlo reklāmu un pasūta to herņu???emotion

1 0 atbildēt

tik tiko nesen pārgāju pāri šai reklāmai un atkal gribējās nolamāties!!

1 0 atbildēt

TO REKLAAMU NAFIG AAAAAAARAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VAI ARII PARLIEC ADMIN UZ MALU LAI NETRAUCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0 atbildēt