local-stats-pixel fb-conv-api

World of Warcraft atkarība16

16 1
Zviedrijas organizācijas The Youth Care Foundation pārstāvji ir paziņojuši, ka datorspēli World of Warcraft var pielīdzināt kokaīna lietošanai, pēc tās atkarības pakāpes.

Pēc viena šīs organizācijas pārstāvju teiktā, viņi ir vairākkārt saskārušies ar atkarīgajiem no kompjūterspēlēm un visos gadījumos pie vainas ir bijusi World of Warcraft, par to ziņo Igaunijas laikraksts Postimees, atsaucoties uz zviedru izdevumu The Local.

Kā piemēru laikraksts piemin gadījumu, kurš noticis 2008. gada novembra mēnesī, kad pusaudzis, kas dzīvo Zviedrijas dienvidos ir ticis hospitalizēts pēc tā, kad viņš bij zaudējis samaņu, jo tas bez pārtraukuma 20 stundas bij spēlējis World of Warcraft.

World of Warcraft ir daudzlietotāju online spēle, kuras darbība notiek izdomātā fantāzijas pasaulē. Par šo projektu ir atbildīga labi zināma datorspēļu kompānija Blizzard Entertainment.

Pēc zināmiem pēdējiem datiem World of Warcraft reģistrējušies ir 11,5 miljoni lietotāji visā pasaulē.


16 1 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000
Cmon, kada atkariga, prichom wowam japiesienas... ir tak dik daudz speeles no kuram atkaribas rodaas... o.O
2 0 atbildēt
praktiski visa veida tkarības rodas bezdarbības dēļ. Pats sevi, kad gāju vidusskolā, varēju uzskatīt par atkarīgu vieglā formā no wow, bet tagad, kad mācos universitātē, kur tiešām ir jāmācās, praktiski nespēlēju, jo vnk ir citas lietas, ko darīt.
1 0 atbildēt
Es pati arī spēlēju WoW, taču nekādi nevaru iedomāties, kā spēli (da jebkuru) var spēlēt vairāk kā 4 stundas no vietas! Tā var palaist dzīvi garām :(
1 0 atbildēt
sitais ir nopietni?
1 0 atbildēt
labs video :D:D:D
1 0 atbildēt
ok esam mēs wow fanāti pielīdzināmi narkomaniem, akd man nebija nauda, jo mācijos man bija daudz laika, akd dabuju darbu, bija nauda, bet laika nē :D tur tiesām peikritīšu ka atkarība rodas no bezdarbības.
1 0 atbildēt
20h spēlējis WoW un zaudēja samaņu ? emotion a moš viņš vienkārši nespēja vairs noturēties un iesnaudās ? un kā jau zināms avīzēm visu patīk pārspīlēt, savādāk jau nebūtu par ko rakstīt emotion
1 0 atbildēt
Kas juus taadi, kur mans WOW pazuda emotion
1 0 atbildēt
ANONĪMS komentārs 2009-04-07 16:10:58 Nu parādi, mlja.
1 0 atbildēt
mans rekords ar WOW bija 36h un nenoģību ps - es neesmu atkarīgais un sen vairs nespēlēju WOW
1 0 atbildēt
Starp citu, Onion News (nu tas, kas redzams video) ir labaakais kas internetaa pieejams, es labaak skatos taadas zinjas, nekaa ikvakaru depresiivos TV3, LNT un LTV sizhetus, kur atkal raada, kaa muus apzog un nonstopaa chakaree valdiiba. Par McBooku ar navigaacijas riteni klaviatuuras vietaa vispaar jaadod Oskars- kur ko taadu var izdomaat. Un tur taadu video ir daudz :D vareetu kaads arii te ielikt, lai tauta pasmejas!
1 0 atbildēt
Pats speleju savacu 60lvl dabuju atbilstoshu sava lvl mantas un pametu speli. Maksaju katru menesi tolaik 10ls tagad laikam maximalais lvl ir 80.bet nedomaju spelet jo ipashi nepiesaistija tas h sedet. Maksaju naudu kopa ar draugu sanak ka spelejam uz viena acc.
1 0 atbildēt
tas prezidents jau ar izskataas paaspeeleejis jeegu
1 1 atbildēt
značit drīz mēs pāriesim no WOW uz WOWOW emotion
0 0 atbildēt
taa tak ir zaibisa speele estak pats vinnu kapaaju, tak zaibal tas ir taapat ka ar alko ja netur ta vinss paliek pa alhakolikki taapat ar wow
0 0 atbildēt
jāā dodiet man vairāk WOWa!!!!!!
2 3 atbildēt