local-stats-pixel fb-conv-api

Wizards Of Waverly Place3

Wizards of Waverly Place ir Disney Channel seriāls par burvju ģimeni- Russo

Kurā ir  Aleksa , viņas jaunākais  brālis Makss , un to vecākais Brālis Džastins ; Alexas labākā draudzene  Hārpere

Trīs Russo bērni Dzīvo kopā ar saviem vecākiem Džeriju Russo (kas ir viņu tēvs un māca viņiem maģiju, bet pats nav burvis jo atdeva savas spējas lai apprecētu Terēzu)

un  viņu māte Terēza Russo (kas nav burve)


Bērniem nav Atļauts Izmantot maģiju bez uzraudzības bet Alexa diezgan bieži tā dara un iekuļas pamatīgās nepatikšanās viņas brālis Džastins ir ļoti gudrs un vecākais bērns ģimenē. Max ir jaunākais bērns Russo ģimenē.



Tēli:

* Selena Gomez - Alex Russo:  apmācības burve, vidējais  bērnu un vienīgā  meita Russo ģimenē
    * David Henrie - Justin Russo: apmācības burvis , vecākais bērns Russo ģimenē
    * Jake T. Austin - Max Russo: apmācības burvia, jaunākais bērns Russo ģimenē
    * David DeLuise - Jerry Russo:Džastina,maxa un alexas tēvs un bijušais burvis, kas māca saviem bērniem par maģiju.
    * Maria Canals-Barrera - Theresa Russo: Džerija sieva un Džastina, Alexas un Maxa māte. Viņa nav burvis, bet zina par burvju pasauli un varu viņas bērniem.
    * Jennifer Stone - Harper Finkle: Alexas labākā draudzene, kas uzzina Russo noslēpumu  pēc tam ,kad  Alexa stāsta viņai otrā sezonā.

 

Tēlu apraksts-

Alexandra "Alex" Margarita Russo-vidējais bērns un vienīgā meitene ģimenē. Viņa ir sliktā meitene,kas bieži iekuļas nepatikšanās, viņai riebjas skola un maģijas nodarbības jo viņa ir ļoti slinka. Aleksa ir ļoti populāra un jautra :].             Viņai patīk izjokot  savus brāļus.

Justin Pepe Russo-vecākais bērns ģimenē. Viņš vienmēr ir vērsta uz viņa burvju pētījumus un progresīvu vedni. Viņš ir pabeidzis savu vednis studijas un šobrīd, ņemot briesmonis medību laikā kā daļa no viņa neatkarīgu pētījumu. Viņš, domājams, ir lemts kļūt par uzvarētāju vedņa konkurenci.

Maxmillion "Max" Russo-jaunākais bērns ģimenē. Viņš bieži pavada savu laiku darot nepāra lietas. Tāpat kā Alex, viņš bieži izmanto burvju nepareizi un tas nav labs skolā. Viņš nav gudrs, lai gan tas ir minēts epizode vednis diena, ka viņš ir-in Math, kas Alex atbildēm C C-? Kā jums iet labāk par mani?. Viņš bija burvju skolotāja nosauca pasniedzējs, bet viņš tomēr nav slikti.

Jerry Russo-tēvs un skolotājs Alex, Justin, un max. Viņš bija tas, kurš uzvarēja Wizard konkurss, bet kopš vednis nevar precēties mirstīgs, viņam nācās atteikties no savas pilnvaras brālim Kelbo lai precēties Theresa, bet viņš nedod to viņa māsa, Megan, izraisot konflikts starp trīs brāļu un māsu.

Theresa Russo-māte Aleksai, Džastinam un Maksam . Viņai ļoti nepatīk Maģija.


Harper Finkle-Aleksas labākādraudzene.- Viņa uzzina par to ka Aleksa ir burve 2. sezonas epizodē- ''Harper knows''' .  Viņai ir bail kad Aleksa izmanto maģiju. Viņai ir simpātijas pret Džastinu bet kad viņš sāk satikties ar Džulietu 3. sezonā

, ir redzams ka viņiem ir simpātijas un pašai Hārperei ieaptīkas Džastina labākais draugs Zaks. viņa nēsā divainus apģērbus viņai tos patīk arī dizainēt viņas dizainos ir parasti iekļauti dažādi produkti :D



44 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

kaads 2reiz esu redzejis

0 0 atbildēt

atbildot uz FashionGirl komentāru " omg "  -Kas tev nepatiik!?:D  

0 0 atbildēt

omg

0 1 atbildēt