local-stats-pixel fb-conv-api

Windows 78

5 0
Windows 7 būs nākamā Microsoft Windows operētājsistēma, ko būs iespējams lietot uz personālajos datoros, to skaitā :mājas un biznesa galddatoros, klēpjdatoros, Tablet PC, netbooks un Media Center PCs. Microsoft sāka strādāt pie Windows 7 2007. gadā un plānoja darbu trīs gadu garumā.
Jaunajā Windows 7 būs Multitouch atbalsts un būs tādi uzlabojumi, kā piemēram jauna uzdevumjosla un jauna mājas tīkla sistēma, ko sauks HomeGroup. Būs arī veiktspējas uzlabojumi, lai operētājsistēma var darboties uz vecākiem datoriem. Dažas programmas, kas tika iekļautas iepriekšējās Microsoft Windows versijās, jo īpaši Windows Movie Maker un Windows Photo Gallery, vairs nebūs kopā ar operētājsistēmu, tās tiks piedāvātas atsevišķi kā daļa no Windows Live Essentials Suite.
Pats ari lietoju un ir ljoti labs emotion




5 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
domiigi manam dampim, ko kaadreiz pa datoru deveja, windows 7 ies? emotion
4 0 atbildēt
epg avatarsepg
"operētājsistēma, ko būs iespējams lietot uz personālajos datoros," - a spellcheck jau laikam nav iekļauts Windows7, lai šādu murgu nepublicētu?
2 1 atbildēt
nr7 vista ir kautkas par ko pat Microsoft grib aizmirst.. :D
2 1 atbildēt
windows 7 ir gluži tas pats kā vista, tikai atskirība tāda ka mazak resursus tērē! vispār nesūdzos ļoti labi var strādāt, tikai dazām progām, kā da*n un alcohol 120% gan vajadzētu nopietni apdomāt steidzami radīt programmu, jo neiet maitas! principā esmu apmierināts ;)
1 0 atbildēt
proviking tagad padomaa vai taa ir jau izlaistaa versija, vai tikai beta versija... protams beta versijaa visiem daudzkas neiet.. :)
1 0 atbildēt

Vista  tiesam man liekas, ka nav laba, bet pagaidam pa sito 7 dzirdeejis esmu tikai labas atsauksmes!

1 0 atbildēt
nr7 avatarsnr7
Korporatīvisms ož. It īpaši Microsoft izpildījumā. Neredzu pilnīgi nekādas prasības vidusmēra lietotājam vilties līdz tām muļķībām. Labprāt paliktu strādāt ar 95 Windows. Bet nevar jau - visas programmas jau atjauninātas priekš XP un vecākām programmām. Tizlums. Un ar ko šis ir tik unikāls? Vista vēl nav pat 2 gadus, kā jau kārtējo lūzni spiež pasaulē Microsoft. 04E
2 2 atbildēt
nr7 avatarsnr7
Korporatīvisms ož. It īpaši Microsoft izpildījumā. Neredzu pilnīgi nekādas prasības vidusmēra lietotājam vilties līdz tām muļķībām. Labprāt paliktu strādāt ar 95 Windows. Bet nevar jau - visas programmas jau atjauninātas priekš XP un vecākām programmām. Tizlums. Un ar ko šis ir tik unikāls? Vista vēl nav pat 2 gadus, kā jau kārtējo lūzni spiež pasaulē Microsoft. 04E^^ uz augšu ^^
1 2 atbildēt