local-stats-pixel fb-conv-api

Vividus3

44 0

Pasaulē dārgākā gulta, ko iecienījuši gan karaļnamu iemītnieki, gan slavenības.

Vividus rāmis ir pagatavots no augstākās kvalitātes priedes, kas lēnu augusi Zviedrijas ziemeļos, kur tās ir retas nepiemēroto laika apstākļu dēļ. Tur priedes gūst rūdījumu, kas nodrošina koka izturību. Rāmi kopā satur  īpaša metode (Dovetail jointing). Tā ir ļoti sena un pārbaudīta metode, kas satur to kopā neizmantojot nevienu skrūvi, nedz arī naglu. Lai sasniegtu maksimālu stabilitāti, katra koka riba tiek pievienota atsevišķi tai piemērotajā gropē. Centrālā daļa tiek nostiprināta izmantojot to pašu metodi.

Vividus lepni stāvu uz skaistām eļļota ozolkoka kājām- tradicionāls materiāls, kuru Zviedrijas amatnieki izmantojuši jau gadsimtiem ilgi. Kājas ir fiksētas un nodrošina lielisku stabilitāti un izturību. Pieredzējušam un ļoti talantīgam amatniekam paiet pilna darba nedēļa, lai pagatavotu šo rāmi.

 

Katra atspere rāmja iekšpusē tiek piestiprināta ar roku atsevišķi. Tad tās sasien ar izturīgu pavedienu un arī tas tiek darīts ar roku. Šī ar roku veidodā pavediena sistēma sniedz matracim tik ļoti nozīmīgo komforta sajūtu. Tiek lietots lins arī starp atsperēm, lai tas tās nesaskartos ar koku un neradītu traucējošas skaņas.

Stepētais kokvilnas audums, ko izmanto pārklājumā pašsaprotami arī ir no augstvērtīgākās kokvilnas. To piestiprina pie rāmja ar dekoratīvu ozola līsti, kas veido apakšējo gultas daļu. Šīs vienas daļas vērtība ir apmēram vienas parastas vieglās mašīnas cenā.

Gultas galvenā daļā- vidusmatracis sastāv no rūpīgi atlasītiem zirga matiem, kokvilnas un vilnas. Materiālus klāj slāņos, lai sasniegtu perfektudarbību un komfortu.   Šī daļā ir 18 centimetrus augsta. Atsperu sistēma šajā matrača daļā palīdzēs novietot ķermeni tā, lai smagākās vietas iegrimtu tajā.

Zirga mati ir roku atlasīti. Tos izklāj ar roku un tie ir ideāli mitruma aizvadītāji. To unikālā cauruļveida uzbūve to nodrošina. Tas nozīmē, ka gulta kalpos ilgi, jo ilgi, un nodrošinās jūs ar higiēnisku, komfortablu un veselīgu miegu.

Rūtainais kokvilnas pārklājums ir dubultīgs, lai nodrošinātu, ka matracis saglabās formu un samazinās iespējamās skaņas līdz minimumam. Pat pušķīši pie tā tiek pievienoti ar rokām. Tiek precīzi mērīts, kur tos piešūt, un ticat vai nē, tas ir darbs diviem. Un visu nostiprina ar 4 sānu vīlēm, kas arī ir veidotas ar rokām. Šo divu matraču summa kopā ir apmēram vidusmēra limuzīna cenā.

Augšējais matracis arī ir dabīgs. Zirga mati tiek uzmanīgi novietoti uz vilnas un kokvilnas materiāliem, starp divām zila auduma sloksnēm. Pēc tam tiek veikts vienīgais mehanizētais darbs Hästens rūpnīcā. Daļas tiek sašūtas. Tas nodrošina matrača mīkstumu un elastību. Un atkal matrača malas tiek apšūtas ar kokvilnas maliņu. Un šīs visas trīs daļas kopā ir laba sporta auto cenā.

Ar šo gulta ir pabeigta. Gala pārbaudi veic galvenais amatnieks pirms gulta tiek aiztransportēta uz jūsu mājām.  Bet gultas unikalitāti pierāda misiņa plāksnītes gravīra, ka gulta ir izgatavota tieši jūsu vēlmēm atbilstoši.

Gultas lielumu/cietību/ krāsu/  var pasūtīt pēc izvēles. Bet tradicionālā krāsa ir zili balti rūtota.

Par gultas kvalitāti liecina arī iespaidīgā garantija- 25 gadi.

Reklāma
44 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000

Varēji arī ielikt kā tā gulta kopumā izskatās.

0 0 atbildēt
dea avatarsdea

Man liekas biku neērti - gultas augstums ~ 70 cm, ja vel gadās naktī noripot lejā.. :D

0 0 atbildēt