local-stats-pixel fb-conv-api

Vīrietis, kuram atlicis dzīvot 6 mēnešus27

332 26

Šis gadījums nesen notika Lielbritānijā.

Malkolmam Mamahomam ir 55 gadi. Viņš mitinās Anglijā un izbauda savu dzīvi. Taču reiz viņam kļuva slikti un veselības problēmu dēļ viņš tika izmeklēts. Drīz vien ārsti atrada veidojumu viņa aknā. Pēc analīžu veikšanas Malkolmam tika paziņots, ka tas ir audzējs un dzīvot viņam atlicis vien 6 menešus. Saņēmis tādu šokējošu ziņu, jau 3 dienas pēc tam viņš sāka izpārdot savas mantas. Viņš pat izlika pārdošanā savu māju, kurā ir 4 guļamistabas. Malkolmam bija arī 2 suņi. Viņš nolēma, ka par suņiem rūpes neviens visticamāk neuzņemsies, tādēļ pārdeva arī tos. Sarakstījis testamentu un nolēmis dzīves atlikušās nedēļas pavadīt pēc iespējas labāk Malkolms samierinājās ar nāvi. Dakteri stāstija par aprūpes namu ar skaistām māsiņām, kas aprūpēs viņu dzīves pedējās dienās. viņš pat tika pieķerts braucot dzērumā. Pēc šī negadījuma viņam tika atņemtas tiesības uz 2 gadiem (policisti nezināja, ka viņam dzīvot atlicis vien pāris mēnešus).

Un lūk, pec trim mēnešiem Malkolmam zvana no slimnīcas un apgalvo, ka ir pieļauta kļūda. Veicot atkārtotas analīzes tiek secināts, ka nekāda audzēju tur nav un Malkolms dzīvos vēl ilgi. Malkolms bija šokēts, viņš bija jau garīgi sagatovojies mirt, turklāt tagad, kad pārdots ir gandrīz viss, palicis bez nekā.

332 26 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Vajadzēja no ārstiem pieprasīt kompensāciju!

0 0 atbildēt

KKo tādu arī gaidīju beigās. :)  Bet nu ,lai pieprasa naudu no slimnīcas un turpina dzīvot! 

0 0 atbildēt

drausmas

0 0 atbildēt

muļ''kibas rakstam, ja kas tādsn otiktu, tad drīz vien redzētu ziņās, ka tiesājas par morālo kaitējumu un uzvar normālas naudas summas

0 0 atbildēt

Dakteri jau ar vislabākie, ja jau šita var izrīkoties..

0 0 atbildēt

Tas notiek tik bieži, ka diagnozes ir nepareizas :// lielas vai mazas

1 7 atbildēt