local-stats-pixel fb-conv-api

"Vīrietis" gatavojas dzemdēt dvīņus16

11 1
Pagājušajā gadā pirmais pasaulē stāvoklī esošais vīrietis Tomass Bītijs (Thomas Beatie) aptuveni mēnesi bija redzams televīzijas ziņu izlaidumos un avīžu pirmajās lapaspusēs. Tagad viņam parādījies spēcīgs konkurents cīņā par slavu. Tomass Bītijs kļuva par pasaulē pirmo „bārdaino māti” 2008. gada jūnijā, kad pasaulē nāca viņa meita Sūzana Džujleta. Pašlaik Bītijs ir stāvoklī jau otro reizi – bērnam ir jānāk pasaulē šovasar. Tomēr preses uzmanības centrā pašlaik ir nevis viņš, bet gan 25 gadus vecais spānis Rubens Nojs Koronado (Ruben Noe Coronado - attēlā pa kreisi), kurš gatavojas laist pasaulē dvīņus.
25 gadus vecais spānis Rubens Nojs Koronado, tāpat kā Bītijs, vīrietis ir tikai pēc pases, jo, tāpat kā Bītijs, piedzima kā sieviete, bet kādā dienā izlēma, kas grib būt vīrietis, un sāka dzimuma maiņas procedūras. Lai iegūtu tiesības dēvēties par vīrieti, Koronado intensīvi lietoja dažādus hormonus, aizdabūja prom krūtis, tomēr reproduktīvu sistēmu nolēma atstāt neaiztiktu. Viņa draudzenei, 43 gadus vecajai Esperansai Ruisai, vairāk nevar būt bērni, tādēļ pāris izlēma, ka dzemdēs Rubens. Rubens izgāja ārstēšanas no neauglības kursu (hormonu terapija savu ietekmi bija atstājusi) un veiksmīgi kļuva grūts ar donora spermas palīdzību.
Ja grūtniecība normāli, mazuļiem jāparādās pasaulē septembrī. Ap šo laiku „vecāki” grasās apprecēties, jo nekādu šķēršļu tam nav – oficiāli Rubens ir vīrietis. Jāpiebilst, ka viņa nākamajai dzīvesbiedrei Esperansai jau ir divi bērni, tā kā pedagoģiskās pieredzes sievietei netrūkst.
Kā paziņojis Rubens, pēc dzemdībām viņš turpinās visas nepieciešamas dzimuma maiņas procedūras, lai arī fizioloģiski kļūtu par vīrieti. Intervijā laikrakstam „The Daily Mail” Rubens uzsvēris, ka nekādā gadījumā nevēlas apstrīdēt Tomasa Bītija slavu un vispār necenšas afišēt savu grūtniecību. „Savu bērnu drošības dēļ es negrasos iztirgot savu vēsturi pa labi un kreisi. Vienīgais publiskais paziņojums, ar kuru es nāku klajā pašlaik, tiek sniegts tādēļ, lai cilvēki sāktu iecietīgāk attiekties pret transseksuāļu grūtniecību,” - paziņojis Koronado.
Gluži nesavtīgs Rubens tomēr nav un grasās arī gūt peļņu no sava visās nozīmēs interesantā stāvokļa. „Es esmu gatavs pārdot tikai personīgos foto, kamēr būšu stāvoklī. Jebkurā gadījumā, ja to nedarīšu es, to izdarīs kāds cits - un attiecīgi nopelnīs,” – pavēstījis spānis.


11 1 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000
man naw wardu....
2 0 atbildēt
jak....
2 0 atbildēt
daunisms gatavais, vislielakie cieteji jau beerni
3 1 atbildēt
cilvēki takš ir stulbi!
2 0 atbildēt
Ou fak! emotion
2 1 atbildēt
Lai ir!
1 0 atbildēt
Kārtējais cilvēks, kuram trūkst saprāta un jāiceļas sevi un citu dzīvi kropļojot. Nevaru iedomāties kā viņa bērniem būs skolā.
2 1 atbildēt
jobtvai..... kas gan notiek šajā pasaulē?emotion emotion emotion
1 0 atbildēt
kā viņš apaugļojas un kā sīko ārā izspiež ??
1 1 atbildēt
njā... pfff, nēnu interesanti palasīt, bet vispār pretīg.
1 1 atbildēt
mantaats pretiigs jautaajums kaa var čalis beernu dzemdeet ?
0 0 atbildēt
a tu raxtu izlasīji?
0 0 atbildēt
man to bērnu ir žēl,kas no tādiem kropļiem dzimst
0 1 atbildēt
nekas nekas driiz taadu vairs nebuus....tie ira vaargulji.....ko padariiisi daba pati vinju izniicinaas
0 1 atbildēt
Nu tas ir vnk. pretīgi ! emotion
0 1 atbildēt
dzhexar churu.. :D interesanti.. riebjas taadi kropliishi, nopietni.. (puke)
0 1 atbildēt