local-stats-pixel fb-conv-api

Viņš grib sev mašīnu!!!!13

11 0
Meksikānim Manuelam Uribe, kurš tika atzīts par pašu resnāko cilvēku pasaulē, izgatavos speciālu automašīnu, ziņo The Telegraph.

Lai 1989. gadā ražotā automašīna Chevrolet Astrovan spētu izturēt Manuela svaru, tajā tika veiktas daudzas izmaiņas: no automašīnas tika noņemts jumts, izņemta rinda ar sēdekļiem. Meksikānis grasās pie stūres sēdināt savu sievu, bet pats tikmēr sēdēt mašīnas aizmugurē uz matrača. Pārvietoties no gultas uz automašīnu un atpakaļ meksikānim palīdzēs neliels pacēlājs.

Meksikāņa draugi, kuri sauc viņu par „Meme”, jau iesaukuši automašīnu par „Meme-mobīli”. „Nu tikpat kā ‘Betmobīlis’”, saka meksikānis. Tagad meksikānis kopā ar sievu plāno maijā veikt pirmo mašīnas testu, braucot uz pludmali.

Manuels Uribe 2006. gadā tika ierakstīts „Ginedsa rekordu grāmatā” kā pats resnākais cilvēks pasaulē. Tajā laikā viņa svars sastādīja 560 kilogramus, bet vēlāk viņam izdevās nomest aptuveni 250 kilogramu. Tomēr pēdējo sešu gadu laikā viņš gandrīz nav pametis savu gultu.




11 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
Nē man patīkemotion
5 0 atbildēt
Tanks derēs :D
5 0 atbildēt
kādas būs drošības siksnas?? :D
5 0 atbildēt
Man tada stulba sajuta ka tas calis jau sen miris ir... Gadijuma kautkad nebija rakstits ak vins miris bija? Vinam tas leilakasi zarks esot bijis u.t.t.
5 0 atbildēt
interesanti kaa masiina varees pabraukt ar taadu svaru!
3 0 atbildēt
cmp avatarscmp
vina sapni nepiepildiisies
3 0 atbildēt
hvz bet es saku ka shim vajag nodziit taukus. Kautvai miris :)
3 1 atbildēt
Jauks PIKUCIITIS ! :) ] shameejo nokautu un viena Nabunabunjamnjam cilts veselu meenesi vareetu par paiku neuztraukties ! :) nu bljin ,nu kur taa var nolaisties ! :)
3 1 atbildēt
Preteklis!
2 0 atbildēt
Dzīve bes seksa emotion pat ar roku lidz bibim neaizstiepties emotion
2 1 atbildēt
fubļa tajā video viņš dejoja :D otrajā :D
1 0 atbildēt
veseliigs ccalis!
1 0 atbildēt
žēl viņu
1 0 atbildēt