local-stats-pixel

Ventspilī aizdegas desmit cisternas2

24 0
Dzelzceļa stacijā Ventspilī aizdegas desmit cisternas ar degvielu Šorīt dzelzceļa stacijā «Ventspils 2» aizdegušās desmit cisternas ar degvielu, aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Negadījums noticis ap plkst.9.50. Izsaukumu uz negadījumu glābēji saņēmuši šorīt plkst.10.06. Izziņots īpaši paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā, ugunsgrēks izcēlies pēc vilciena avārijas, stacijā pieņemot vilciena sastāvu - vilciena sastāvs strauji bremzējis, tomēr pieci vagoni noskrējuši no sliedēm, bet vēl pieci palikuši uz tām. Pēc avārijas cisternas aizdegušās.

«Latvijas Dzelzceļa» (LDz) sabiedrisko attiecību pārstāve Biruta Sakse aģentūrai LETA stāstīja, ka pašlaik visi spēki tiek veltīti ugunsgrēka dzēšanai, tāpēc par avārijas iemesliem spriest ir pāragri. Pēc ugunsnelaimes likvidēšanas avārijas iemeslus skaidros gan LDz, gan Valsts dzelzceļa tehniskā inspekcija.

Sakse nevarēja sniegt informāciju, vai ugunsnelaimē ir cietušie.

No negadījuma vietas, kas atrodas netālu no pilsētas robežas, līdz tuvākajiem dzīvojamo māju masīviem ir trīs kilometri, taču atsevišķas mājas atrodas arī tuvāk. Pēc ugunsgrēka izcelšanās daļēji tika slēgta kustība pa netālu esošo Ventspils - Rīgas šoseju.

Degošo cisternu liesmas ir tik lielas, ka ir redzamas no vairāku kilometru attāluma. Līdz ugunsgrēka vietai nokļūt nav iespējams, jo atbildīgie dienesti visus interesentus aptur vēl vairāk nekā kilometru pirms ugunsgrēka vietas.

Ugunsgrēka lokalizācijā iesaistījušies visi «Latvijas Dzelzceļa» un valsts ugunsdzēsības glābšanas dienesti. Tiek veikti pasākumi, lai lokalizētu ugunsgrēku. ņemts no - http://www.apollo.lv/portal/news/73/articles/144745

24 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000
tieši tikko pa SWH dzirdēju :)
0 0 atbildēt
lai jau deg!
0 0 atbildēt