local-stats-pixel

Vēl skūpstu veidi6

18 1
Lūpu kodiens. Tas ir ļoti īpašs un erotisks skūpsta paņēmiens: kad skūpstāt savu mīļoto, it kā nejauši iekodiet viņam lūpā, tā, lai iztek neliels asins piliens, tad ar lūpām sūciet šīs asinis. Dariet to lēni un uzmanīgi, lai nesagādātu sāpes. Bet abiem tas radīs īpašas erotiskas tuvības izjūtas.

Apakšlūpas skūpsts. Šā skūpsta laikā mīļotie satver pārmaiņus viens otra erotiski superjutīgo apakšlūpu un sūc to savā mutē. Ja partneris neiebilst, var to maigi pakodīt. Ļoti uzbudinošs un mīļotos tuvinošs skūpsts.

Visaptverošais skūpsts. Apskauj mīļoto un dāvā tam skūpstus, sākot no vienas rokas pāri visam ķermenim uz otru roku, tā aptverot visu ķermeni ar skūpstu lavīnu. Abi gūsiet neaprakstāmu baudu. Protams, beidziet ar mīļu lūpu skūpstu.

Ledus skūpsts. Tas ir pārsteigumu pilns skūpsts. Draugam nemanot, paņem mutē kādu ledus gabaliņu. Un, lūpām tuvojoties, pēkšņi ar mēli izbāz to. Saskaroties draugs būs pārsteigts par negaidīto aukstuma sajūtu. Pēc tam ledu vari mēģināt iestumt drauga mutē.

Karstais un aukstais skūpsts. Skūpsti sava drauga lūpas, līdz tās deg kā liesmās, tad paņem mutē ledus gabaliņu un dzēs mīlas ugunskuru ar aukstajiem skūpstiem. Otrs variants ir pūst elpu un ar vēsmu atdzesēt drauga lūpas.

Augļu skūpsts. Ēdot augļus, paņemtiet kādu gabaliņu mutē un tad ar lūpām sniedziet to savam draugam.

Putukrējuma skūpsts. Līdzīgs augļu skūpstam, tikai augļu gabaliņu vietā lūpas apsmērē ar putukrējumu un sniedz saldos skūpstus ne tikai uz lūpām, bet arī citās vietās. Tas atstāj amizantas lūpu pēdas.

Kokteiļa skūpsts. Līdzīgs abiem iepriekšējiem, tikai, paņemot mutē kādu dzērienu, tu skūpsta laikā ar to dalies vai iepūt drauga mutē kokteiļa strūklu.

Virtuālais skūpsts. Aizsūti savam mīļotajam e-pastu vai SMS ar simboliem :-*

Zīmītes skūpsts. Aizsūti savam draugam mīlas vēstulīti ar X katras rindas galā, vēstules galā nobeidz ar XXXXX.

Skūpstu vēstule. Līdzīga skūpstu vēstule var būt šāda. Nopērc skaistu apsveikuma kartiņu, ar krāsu flomasteriem uzraksti XOXOXOXO un otrā pusē - "es sūtu tev bezgalīgus skūpstus un apkampienus". Ja gribi vēl krāšņāku, vari centrā uzspiest ar lūpām lielu skūpstu. Tad paņem vaska papīru, sataisi daudz skūpstiņu un visus virknē piestiprini pie balta papīra, beigās pierakstot apsveikumu: "To visu es dāvāju tikai tev!"

Apsēja skūpsts. Kādu dienu parādies ar daiļu apsēju pār lūpām. Pievērs drauga uzmanību. Kad viņš sāk interesēties, kāpēc lūpas ir aizsietas, parādi, lai viņš noņem apsēju. Tad sniedz viņam skūpstu uz lūpām no visas sirds un paskaidro, ka savas lūpas visu dienu taupīji tikai viņam, ka tavas lūpas pieder tikai viņam.
Reklāma
18 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000
1mā bilde stilīga :DDD
1 0 atbildēt
Ta pirma bilde vnk OWNED :D
0 0 atbildēt
Labs un noderīgs raksts! +
0 0 atbildēt
man patika pēdējais.. :D :D :D
0 0 atbildēt
tiri interesanti ar tiem aukstajiem skupstiem :))
0 0 atbildēt
foršī :)
0 0 atbildēt