local-stats-pixel fb-conv-api

Vecāks, jaunāks, skaistāks.3

44 2

 Hi, es atklāju baigi interesanto mājaslapu, kur var sevi pataisit par 20/30 gadus vecāku. Pats izmēģināju, iet, viss okei! Ir arī dažas lapas kas ir saistītas ar šo tēmu.

 1. in20years - Mājaslapa, kur tu vari redzēt, kā tu izskatīsies pēc 20-30 gadiem, kā jau es teicu ievadā: Nav īpaši jāpūlās, lai to izdarītu. Zem paraugiem, būs "gender" = Meitene, vai puisis, "age" = Cik vecu tu gribēsi sevi redzēt, "Drug addict" = Vai tu smēķēsi un dzersi (Anti-drug reklāma). Tālāk, zemāk spied uz "upload your photo" Izvēlies bildi, kurā esi rezama tikai galva. (tas nozīmē ka tur nevajag likt savus atkailinājumus, lai redzētu kā viņš izskatīsies vēlāk emotion )

Viņš ielādēsies, un pēc brīža parādīsies tavs foto: Es uzdrikstešos ielikt savu uz atro nofoceto feisu.

 *Šāds tu izskaties 20 gados, bez smēķēšanas, utt.: Link

 *Šāds tu izskaties 30 gados, AR smēķēšanu, utt.: Link (es izvelos nesmēķēt)

Kopumā jauka mājaslapa, bet es domāju, ka true ir tikai 70%.

 2. pictreat - Mājaslapa, kur tu vari noņemt visādas pumpas, izlabot red-eye, un radīt labāku kvalitāti. Viss gandrīz tāpat, tikai te ir vienkārši jānospiež lielā poga "Click here", un atvērsies lapa kur tu redzēsi "upload bar", spied pārlūkot, browse, vai kas nu Tev tur ir. Izmetīsies logs, kur būs prasīts, vai labot "red-eye" un vai bilde ir fotografeta no telefona. Rezultāts ir minimāls, bet vismaz kvalitāte uzlabota.

 3. makemebabies - Mājaslapa, kur tu vari redzēt, kā izskatīsies tavs bēbis, kad būs vecāks par dažiem gadiem. Tas noder priekš tiem, kas grib redzēt savu mazuli vecāku. Es viņu izmantoju, lai paskatītos uz sevi bērnībā, bet tas laikam nemaz nepalīdz. Bet, kā viņu lietot: Atkal tā pat, tikai te ir vēl viengāršāk. Jau ieejot saitē, var redzēt "upload bar", ielādē savu bildi un spied upload, parādīsies logs kur viņš prasīs, lai tu izgries TIKAI seju. Izvēlies un spied next. Pēc tam Viņš prasīs ielikt partneri, kuru es īsti nesapratu, bet es paņēmu pogu pa kreisi: "upload your partner" un ielādēju to pašu bildi, ko pašā sākumā, atkal apgriezu un spiedu next, kur tālāk prasa izvēlēties rāmi un apakšā izmaini savu dzimumu un ādas krāsu (labāk ir atstāt kads tiek dots), nosauc viņu, un bilde gatava. Rezultāts ir ļoti olgalvīgs, jo jāliek tikai bēbji. emotion

 Ceru, ka jums kāda no šīm saitēm palidzēja un jūs ieliksiet savu in20years iznākumu. Enyoy!

44 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv