local-stats-pixel fb-conv-api

Varam palīdzēt!5

Noteikti katram no mums ir bijis/ir  suns,vai ja jebkad nav tāds bijis mēs pazīstam cilvēkus kuriem tāds ir.Suns mums paliek uzticīgs pat tad,ja aizmirstam to pabarot,ja uzbļaujam tam virsū.Sunīts neskatoties uz to visu vienmēr skatīsies uz mums ar savām mīlošajām acī. Un tad ir tāda ''jauka'' valsts kā Korea kurā suņus brutāli nogalina,lai iegūtu no viņiem ēdienu..Cik jauki ir tas?Bet mēs varam palīdzēt,šiem neaizsargātajiem dzīvnieciņiem..Ja Tev kaut nedaudz rūp kas notiks ar viņiem.Paraksti  petīciju.

Jā,ir suņi kuri ir ''ļauni'',kas kož nepazīstamiem cilvēkiem ,bet kas tad viņus tādus ir padarijuši?Tie ir cilvēki kuri neciena ne sevi ne kādu citu radību.Cilvēki kas izgāž savas dusmas uz dzivniekiem.

Parakstot petīciju Tu izdarītu labu kādam citam.emotion

Iedomājies cik suņu varēs vienkārši dzīvot.Vai tad tā nav pati labākā dāvana?!

 

 

 

 

http://en.uniteddogs.com/stopkillingdogs/

 

28 4 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Tikpat labi mums Indieshi aizliegs est Telju galju(govs vinjiem svetais dzivnieks) .Peec tam veel kkada valsts aizliegs mums est veel kko. Un tad galu gala edis soju ar pupinjam ja mums to veel atlaus. Protams zheel sunishus, bet neviens sunjus negatavotu ja nebutu pieprasijums peec tiem! Jamaina sabiedriba nevis jasledz ciet viss iespejamais lai tik cilveki paliek bez darba. Labak butu tadas kampanjas par Pedofilu kastreshanu.  

2 0 atbildēt

un tas teksts vienkārši tracina ar,kapēc kaut kas ir jāiekrāso?

1 0 atbildēt

atbildot uz AndRiky komentāru "Tikpat labi mums Indieshi aizliegs est Telju ga... " nu tad arī neēdīsim. ;DD  

0 0 atbildēt

Jau sen,sen,sen,sen parakstīta :)

0 0 atbildēt

Parakstiita jau ir,bet vienalga nekaadas iipashaas jeegas neredzu. Ar eiropieshu parakstiitu petiiciju neaizliegsi gadsimtiem ilgushas tradiicijas. Un - es neeegribu soju!!!!!!!!!

Bet par pedofiiliem es par!!!!emotionLabpraat

pat bljodinju patureetu,kur to visu lieko iemest!!!!emotion

0 0 atbildēt