local-stats-pixel fb-conv-api

Vanšu tiltā uzkāpušais jaunietis nolēcis no tā172

733 19

Sveiki spoki, esmu atgriezies pec ilga laika!

Soreiz ar skumjaku stastu!

Jaunietis, kurš šopēcpusdien Rīgā uzkāpa Vanšu tilta smailē, pirms brīža no tās noleca un nositās.

Kā novēroja aģentūra LETA un aculiecinieki, viņš iekrita trolejbusa vados.

Kā ziņots, kārtējais pārgalvis šopēcpusdien neilgi pirms plkst.16 sāka kāpt augšup pa Vanšu tilta vantīm, tāpēc pār tiltu slēgta transportlīdzekļu kustība abos virzienos. Jaunietis varētu būs aptuveni 25 gadus vecs.

Viņš nemitīgi sludināja Dievu un lejā kāpt negrasījās. Aculiecinieki pieļauj, ka pārgalvis varētu būt garīgi nelīdzsvarots. Pret lejā stāvošajiem vērotājiem šis vīrietis izturējās pozitīvi, ik pēc brīža novēlot viņiem Jēzus svētību.

Neilgi pēc pulksten 17 puisis nolēca no pašas Vanšu tilta smailes.

Dažas minūtes pēc tam, kad jaunietis noleca no Vanšu tilta virsotnes, pār tiltu tika atjaunota satiksme virzienā uz Pārdaugavu.

Virzienā uz centru satiksme pār Vanšu tiltu joprojām ir slēgta.
Krītot vīrietis pārrāvis trolejbusa vadus, tāpēc avārijas dienests patlaban tos remontē.

733 19 172 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 172

0/2000

R.I.P.. lai nu kāds viņš būtu un ko ļaudis runā, bet līdzjūtība tuviniekiem 

183 3 atbildēt
Vispār jau pašnāvība skaitās kā baigais grēks, ticīgam cilvēkam to vajadzētu zināt.
114 3 atbildēt

Drausmas!

 

pat nezinu kā vērtēt, ja lieku "+" tad tas skaitas "man patīk"

103 2 atbildēt

Interesanti, ko šie visi lēcēji domā tieši tajā brīdī kad jau krīt?

92 0 atbildēt

Šitie publiskie pašnāvnieki ir drusku "ar putniem"... Aptur visu satiksmi Rīgā, sasauc n'tos glābējus, sabojā trolejbusu vadus. Ja bija tāda akūta nepieciešamība pēc pašnāvības tad varēja to darīt vienatnē, nevis saceļot kājās visu pilsētu, ziņu dienestus un glābējus. Protams, līdzjūtība tuviniekiem un draugiem, taču šādi beigt dzīvi ir nejēdzīgi. 

48 5 atbildēt
Spriežot pēc tā, ka viņš sludināja Dievu, teica, ka ir Jēzus Kristus un teica, ka mēs visi mirsim, tas bija kārtējais, tā sauktais- sektants.. Žēl cilvēku, kuri iet uz tām sektām un tad bieži vien atvadās no dzīves...
45 3 atbildēt

Es mucā dzīvoju, ka par to neesmu dzirdējis? :O Bet, pie velna, kā viņš tur varēja uzkāpt, ja jau tās vantis krāsoja ar to īpašo krāsu? :O

36 2 atbildēt

vienīgais, kas šeit ir jāžēlo, tie ir vecāki un tuvinieki. es uzskatu, ka pašnāvība ir zināmā mērā savtīga lieta. kā var pat nepadomāt par sev tuvajiem un to, cik grūti viņiem būs.

31 0 atbildēt

"Viņš nemitīgi sludināja Dievu un lejā kāpt negrasījās. Aculiecinieki pieļauj, ka pārgalvis varētu būt garīgi nelīdzsvarots." 

Varētu būt? Dieva sludināšana man liekas ir pietiekams pierādījums.

51 21 atbildēt

just.. why?

15 0 atbildēt

Protams, ka viņam bija jāuztaisa sastrēgumi utt.. Nevarēja savā tumšajā istabas stūrī ielīst un vnk pārgriezt vēnas..?! Padomājiet arī par tiem cilvēkiem, kas iekļuva sastrēgumā dēļ viņa un cilvēkiem, kam šis šausminošais skats bija jānoskatās no malas! emotion

28 13 atbildēt

Nu joh... kur prāts?!? Būtu vēl kādam auto uzkritis virsū, vai vēl trakāk - kādam cilvēkam...

 

Ieteiktu beigt māžoties ar to vanšu smērēšanu ar visādām vielām... pirmos 15 metrus jānotin ar dzeloņdrātīm un viss... šitādiem mudakiem vairs nebūs tik viegli uzlīst augšā... ;)

9 0 atbildēt

Bet kāpēc? Viņam bija tikai 25

8 0 atbildēt

Njā... Es, diemžēl, to visu redzēju. 

10 2 atbildēt

Iedomājaties, ja kautkas tāds būtu noticis teiksim Amerikā, tur puse valsts policija būtu sacelta gaisā, bet šeit- konkrēti video ir redzama viena policijas automašīna un vēl alfas vienība kkur vazājas!

7 1 atbildēt

velviens reliģijas upuris

9 5 atbildēt

Es tur biju, es to redzēju. Domāju, ka ja viss notiktu daudz operatīvāk un ierastos kāds psihologs vai pārrunu vedējs un ar šo puisi, kaut no apakašas, caur skaļruni parunātos, viņš nenolektu. Bet nu ej un sazini. Nav jēgas prātot kā būtu, ja būtu. Visvairāk žēl par to, ka pēc kritiena esot bijis vēl dzīvs.

3 0 atbildēt

es iedomājos - čalis uzlien augšā, pārkrustās.. jau lec lejā.. visi šokā baigajā.. beigās čalim kaut kāds propelleris izrādās pie muguras, kas viņu tur gaisā un virza uz priekšu.. čalis pēkšņi izvelk no kabatas TELE2 plakātu un lido tālāk.. un happy ends..  nebrīnītos, ja mūsdienās kaut kas tāds notiktu :D meteorīts jau bija :)

4 1 atbildēt

Nopietni? Cilvēki. Čalis taisa pašnāvību - paraugieties no viņu puntkta, kāda viņam bēda no kāda sastrēguma vai pārrauta vada? Viss, ko viņš vēlas šādā veidā darot galu, ir tikt saglabāts atmiņās.. savā ziņā, veids, kā var dzīvot tālāk, reāli nedzīvojot..

3 0 atbildēt

Nevaru likt ne plusus ne mīnusus, jo cilvēka nelaimi nevar novērtēt, tas vienkārši notiek, un nevar teikt, būtu necilvēcīgi likt plusu - man patīk, jeb mīnusu - man nepatīk, jo sāpes izraisa nepatiku, bet es labprāt palieku neitrāls..

4 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »