local-stats-pixel fb-conv-api

Vai var nopelnīt krīzē?10

7 8
Krīzē maz naudas ir pie visiem, un ne svarīgs bagāts tu vai nabadzīgs. Kredīti žņaudz, cenas spiež un netīšām aizdomājies kā papelnīties lieki 100-200 lati mēnesī. (Tas kam ģimene visticamāk vajag pat vairāk)
Divus mēnešus atpakaļ es sāku meklēt piepelnīšanu. Ņemot vērā, ka es esmu vienkāršs aplauzējs alternatīva man nav dižena darba pa specialitāti vienkārši nav. Bet ir taču arī citi peļņas veidi, skaistu solījumu tik daudz!!! Kam interesanti izlasiet un komentējiet, var būt jums arī ir darba pieredze tamlīdzīgās nozarēs:
Reklāmu aģents - tev piedāvā no 10 līdz 20% no pasūtījuma, bet atrast viņu tev vajag pilnībā pats. Telefona sarunas par tavēju kontu, transportu, benzīns arī. Pat ja par mēnesi tu apmierināsi vadību un atradīsi pasūtījumu tavējas izdošanas tev nekompensē, bet dažās firmās vispār neņems tevi. Katru mēnesi tiem ir rinda tādi kas ir gatavs skriet un meklēt.
Tīklu mārketings ir kosmētika, trauki, putekļsūcēji, barību piemetinājumi. Visbiežāk vajag ieguldīt savējās naudas paprāvo summu par sākotnēju preci un vēl ne faktu, ka tu kaut ko pārdosi milzīgas distributoru konkurences starpā. Es neesu varējis.
Mājas darbs ar datoru ir ļoti vilinošās izsludināšanas, kur sola daudz naudas un uzreiz. Diemžēl sākumā tie paprasīs daudz naudas no jums. Pēc tam vajag pārdot to pašu preci citiem ļaudīm, kuriem nav lieki daži simti $.
Klikšņot pa reklāmu un pelniet - nopelnīt var. Uz saldējumu. Ja kādam ir atzinīga klikšņas pieredze uzrakstiet ļoti gribu paskatīties uz tādu cilvēku.
Foreks - ir vajadzīga speciāla ekonomiska izglītība vai kaut vai analītiska prāta noliktava, bet runā kāds uz tā pelna, bet šis kāds ne es - var būt jūs?
Online poker - pokers onlajn nokļuva pašam vienkāršākajam un vieglam veidam nopelnīt un galvenais bez mānīšanās. Es pats par visu atbildu. Pats uz sevi strādāju. Ir nav ar ko nedalos un neviens neuzrāda man pretenzijas.
Šodien es par sevi esmu mierīgs es varēšu nopelnīt krīzes laikā un nepazudīšu.
Kas kā mēģināja nopelnīt krīzē? Mēģināja kaut ko no tā ko es aprakstīju? Kāda pieredze un kāds rezultāts?
Ar cieņu Renars
7 8 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.pokeroff.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000
Spokiem nopietni vajag atsevišķu forumu vai blogu
12 0 atbildēt
Neviens naudu tā pat nedod, nauda ir janopelna- neticiet tiem stulbumiem netā!!!
11 0 atbildēt
nr7 avatarsnr7
"Pat ja par mēnesi tu apmierināsi vadību" Skaisti. Jāstrādā kā sekretārei ar muti? Es pateikšu, mazais, vienu lietu. Tas attiecas arī uz visiem paŗējiem. Ar šo var nopelnīt tikai tad, ja Tu esi pirmajos2-3 piramīdas līmeņos. Un tas nozīmē, ka visticamāk Tev jābūt rados ar šīs sistēmas īpašnieku. Citādāk tas neatmaksājas... 5,6,7 dabū ap pusi no visa, ko paši ieguldījuši (tas ir augsts līmenis) , pārējie mokās ar 3000 bakšiem kontā, kurus viņiem tā arī nekad neizmaksā... Ja gribi šādi pelnīt - radi to piramīdu pats. 04E
10 0 atbildēt
es pat teiktu, ka reklama =O bet nu par to klishkjinashanu man brats majas katru dienu paklikshkjina kaadu kapeiku jau dabu, bet nekas dizhs... ko gan var gribet, tu pavadi dena 5-10min saklikshkjini, arii nav slikti =p
10 1 atbildēt
Ar pokeru internetaa neko daudz nenopelniisi un nevienmer tev nak kārtis un nejau katrs sēdēs pie datora vismaz 4h lai dabūtu kkādus dolārus. emotion
8 1 atbildēt
naudiņa.lv vairs nav modē?? :)
7 1 atbildēt
Es piekrīt pokeram. Es pati spēlēju onlajn pokeru gandrīz gads. Ticiet man uz jaunām kurpēm un atpūsties ar draudzenēm ir emotion emotion emotion
7 2 atbildēt
Pilnīgi un absolūti piekrītu ferma22
4 0 atbildēt